- Διαφήμιση -

Σε μια πραγματική ματσάρα στο “Γ.Λουκαρέας”, ο Εθνικός Μελιγαλά επικράτησε με 3-4 της Ομόνοιας.

Οι φιλοξενούμενοι προγήθηκαν με 0-2 χάρη στα τέρματα των Δαλκαφούκη στο 15′ και του Σαραντόπουλου στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του πρώτου ημιχρόνου.

- Διαφήμιση -

Παρά το εις βάρος της σκορ, η Ομόνοια βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ισοφάρισε χάρη σε δύο τέρματα του Ζακόλι μέσα στο δίλεπτο 55-56′.

4 λεπτά αργότερα άλλαξαν οι αριθμητικές ισορροπίες καθώς αποβλήθηκε ο Δρογγίτης με δεύτερη κίτρινη κάρτα.

Στο 82′ η Ομόνοια ολοκλήρωσε την επική ανατροπή με γκολ του Γιάννη Στραβάκου. Λίγα λεπτά αργότερα ο Ζακόλι έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι, χάνοντας την ευκαιρία να κλειδώσει τη νίκη για την ομάδα του και όλα ήρθαν τούμπα.

Ήταν σειρά των φιλοξενούμενων να βρουν τα ψυχικά αποθέματα και να ισοφαρίσουν στο 89′ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Καρατζούλια.

Φαίνεται όμως ότι το συγκρότημα του Παναγιώτη Πολίμου δεν συμβιβαζόταν με το βαθμό της ισοπαλίας και κατάφερε να πάρει το πολύτιμο διπλό χάρη σε νέα εκτέλεση πέναλτι του Καρατζούλια στο 6ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Παράπονα από την Ομόνοια για τη διαιτησία

Οι γηπεδούχοι διαμαρτύρονται για πέναλτι που δε δόθηκε υπέρ τους στο πρώτο ημίχρονο, για την αποβολή του Δρογγίτη και για μη αποβολή αντιπάλου με το σκορ στο 3-2.

Ομόνοια (Αργυρόπουλος): Τσούλος, Ντουράι (46′ Δρογγίτης), Διονυσόπουλος (88′ Γιαννέλης), Μπάλας, Στραβάκος, Σταυρόπουλος, Καράμπελας, Κωστόπουλος, Μπαρσελό (85′ Δημητρίου), Ζακόλι (70′ Αβράμης), Τζανετάκος (68′ Τάφα).

Εθνικός Μελιγαλά (Πολίμος): Αργυρόπουλος, Διακουμάκος, Ρουμελιώτης (75′ Ράτσεφ), Φέστας, Μακρής, Σαούτης, Καρατζούλιας, Σαραντόπουλος, Κανελλόπουλος (88′ Κανελλόπουλος), Λάγιος, Δαλκαφούκης (55′ λ.τ. Ζύλφο).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.