- Διαφήμιση -

Εύκολο έργο είχε το απογευμυτης Κυριακής στον κάμπο η ομάδα της Κυπαρισσίας καθώς επικράτησε με 0-6 της ΑΕ Αβίας. Το παιχνίδι δεν αντέχει σε κριτική καθώς η διαφορά των δύο ομάδων ήταν χαώδης, κάτι που φαίνεται και από τους εντελώς διαφορετικούς στόχους που έχουν στη σεζόν.

Το συγκρότημα του Ηλία Φωτόπουλου καθάρισε από νωρίς το ματς, με το σκορ στο ημίχρονο να είναι 0-3. Το 0-1 έκανε μόλις στο 5ο λεπτό ο Παναγόπουλος.

- Διαφήμιση -

Τα τέρματα της Κυπαρισσίας διπλασίασε ο Παναγιώτης Μπουτσικάκης στο 32′, για να κάνει το 0-3 στο 45′ ο Χρήστος Μπουτσικάκης.

Το 0-4 διαμόρφωσε ο Αντωνόπουλος στο 53′, το 0-5 ο Διονυσόπουλος στο 81′ ενώ το 0-6 έγινε με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Αντωνόπουλου στο 83′.

ΑΕ Αβίας (Πουλής): Μπεκιάρης (46′ Χριστόπουλος), Καλογερόπουλος (35′ Λυκουρέζος), Γεωργίκος, Τζαφέρι (35′ Αποστολίδης), Παπανικολόπουλος, Κ. Κορμπής, Καρδάσης, Ε. Τσουλάκος, Δ. Τσουλάκος, Δ. Κορμπής, Α. Καρδάσης (50′ Σινάϊ).

ΑΟ Κυπαρισσίας (Φωτόπουλος): Παπάς, Ανδρουτσής (58′ Ζαφείρης), Μιτρόφ, Καπλάνης, Π. Μπουτσικάκης, Σπυρόπουλος (58′ Μαρκόπουλος), Σκοζάι (62′ Μπουτσικάκης), Κωνσταντόπουλος (70′ Καραβούλιας), Παναγόπουλος, Αντωνόπουλος, Κατσιώλη

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.