- Διαφήμιση -

Σε μια δίκαιη επικράτηση έφτασε η ομάδα της Ομόνοιας απέναντι στον Ολυμπιακό Ανάληψης με 2-0. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια του παιχνιδιού και τελικά πήραν τη νίκη με δύο τέρματα του Μπαρσελό. Ο ίδιος παίκτης εξελίσσεται σε “δήμιο” του Ολυμπιακού Ανάληψης, απέναντι στον οποίο σκόραρε και την προηγούμενη εβδομάδα για το κύπελλο

Το φιλμ του αγώνα

- Διαφήμιση -

15′ Κλασική ευκαιρία με τον Μπάλλα να έχει προωθηθεί για στημένη φάση, να κάνει καταπληκτικό κοντρόλ αλλά το πλασέ του να περνάει λίγο πάνω από το οριζόντιο δοκάρι του Κατσίποδα

37′ Δοκάρι για την Ομόνοια σε σουτ του Κωστόπουλου, στην επαναφορά σουτ του Αβράμη απέκρουσε ο Κατσίποδας

48′ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Μπαρσελό η μπάλα ελάχιστα άουτ

53′ Ωραία ενέργεια του Σταματόπουλου το σουτ που επιχείρησε πέρασε αρκετά άουτ όμως

60′ Καλή ευκαιρία με διαγώνιο σουτ του Κωστόπουλου να περνάει λίγο άουτ

66′ Δεύτερο δοκάρι για την Ομόνοια με τον Τζανετάκο

67′ Γκοοοολ η Ομόνοια κεφαλιά του Μπαρσελο μετα από κόρνερ του Κωστόπουλου

86′ Γκοοοολλλ δεύτερο γκολ του Μπαρσελο μετα από εξαιρετική ασίστ του Κωστόπουλου

Ομόνοια (Αργυρόπουλος): Τσούλος, Κοστρίβας, Σταυρόπουλος(56′ λ.τ. Τζανετάκος), Στραβάκος, Διονυσόπουλος(80′ Παναγιωτόπουλος), Καράμπελας, Κωστόπουλος Α. , , Δρογγγίτης, Αβράμης(46′ Μπαρσελό), Μπάλλας.

Ολυμπιακός Ανάληψης (Γεωργακλής): Κατσίποδας, Δημητρίου, Καλογερόπουλος, Δημητρακόπουλος, Μωραγιάννης(80′ Γιαννόπουλος), Κρεμύδας, Ξυδιάς, Τσώνης, Κοντομανωλόπουλος, Θεοδοσόπουλος(56′ Χαρμπίλας), Σταματόπουλος(80′ Niculae)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.