- Διαφήμιση -

Πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Τρίτης, 1 Σεπτεμβρίου, στο κλειστό της Σπάρτης, η πρώτη προπόνηση της χρονιάς για τον ισχυρό και φιλόδοξο Σπαρτιατικό. Η διατήρηση του κορμού σε συνδυασμό με τις μεταγραφές των Παπαδάκου, Κάτσαρη, Βατίστα αλλά και του ταλαντούχου γκαρντ Χρήστου Δορλή, ο οποίος αγωνίστηκε πέρυσι στη Γ εθνική με την ομάδα της Ακράτας, καθιστούν το συγκρότημα του Μάνου Φουντουλάκη ένα από τα μεγάλα φαβορί για την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Ο νεαρός τεχνικός, που ανέλαβε την ομάδα στα μέσα της προηγούμενης σεζόν, κράτησε χαμηλούς τόνους στην ομιλία του, όπως άλλωστε και οι άνθρωποι της διοίκησης που έδωσαν το παρών και συγκεκριμένα οι Σπύρος Παυλακος, Σπύρος Πατσιλίβας και Γιώργος Αργυρόπουλος-έλειπε στην Αθήνα ο πρόεδρος κ. Πριστούρης-όμως όλοι θεωρούν πως ήρθε η ώρα της επιστροφής στις εθνικές κατηγορίες παρά τις δυσκολίες που έχουν προκύψει λόγω του κοροναϊού.

- Διαφήμιση -

Να αναφέρουμε ότι απουσίαζαν δικαιολογημένα από την πρώτη προπόνηση οι Γκαναβίας, Δορλής και Κατσούλης-οι δύο πρώτοι θα ενταχθούν μετά τις 15 του μήνα- αλλά και ο Γιάννης Αναγνωστάκος που αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού στη μέση.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.