- Διαφήμιση -

Ο αρχιτέκτονας της μεγάλης επιτυχίας της Καλαμάτας 80 να προκριθεί στο Final 6 του πανελληνίου πρωταθλήματος κορασίδων, Θανάσης Γεωργίου, μίλησε αποκλειστικά στο SportsPlus, λίγο μετά το τέλος του αγώνα με τον Προμηθέα και την εξασφάλιση της πρόκρισης στην τελική φάση.

Αναλυτικά μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Θέλω να αναφέρω ότι είχαμε δουλέψει πολύ σκληρά και πριν και μετά την διακοπή λόγω κορωνοιου. Επιπλέον και πέρισυ είχαμε περάσει στην ημιτελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος κι έχοντας αποκτήσει αυτή την εμπειρία του υψηλού επιπέδου, ήρθε σαν φυσικό επόμενο η πρόκριση στην τελική φάση.

Βέβαια κανένα ματς δεν ήταν εύκολο, ανεξάρτητα από τις διαφορές του σκορ. Απλώς καταφέραμε και διαχειρίστηκαμε το πνευματικό κομμάτι που είναι κ η δυσκολία όταν παίζεις 3 παιχνίδια σε 3 μέρες.Είχαμε αυτοπεποίθηση, πλάνο και πολύ καλή εξωγηπεδική οργάνωση.

Δεν έχουμε βρει το ταβάνι μας ακόμα. Ίσως το ανακαλύψουμε στην τελική φάση του πανελληνίου πρωταθλήματος που θα αγωνιστούμε στο υψηλότερο επίπεδο πανελλαδικά.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.