- Διαφήμιση -

Πολλά γράφονται τις τελευταίες ώρες για διάφορους παίκτες σχετικά με ενδεχόμενο ερχομό τους στη Μαύρη Θύελλα. Η αλήθεια είναι ότι η Μαύρη Θύελλα είναι πολύ κοντά σε δύο πολύ καλές μεταγραφές για τη δεύτερη κατηγορία.

Πιο συγκεκριμένα, μια ανάσα από την υπογραφή βρισκονται ο σέντερ φορ Γιάννης Λουκίνας και ο κεντρικός αμυντικός Αλέξανδρος Γκαλίτσιος.

- Διαφήμιση -

Ο 29χρόνος Γιάννης Λουκίνας προερχεται από καταπληκτική χρονιά με τη φανέλα του Πλατανιά με την οποία σκόραρε 18 φορες ενώ έχει και εμπειρία από Α’ Εθνική.

Ο 27χρονος Αλέξανδρος Γκαλίτσιος αγωνιζόταν στη Β Εθνική της Κύπρου και την προηγούμενη σεζόν κέρδισε με το Βόλο την άνοδο στην Α Εθνική.

Όσον αφορά τα υπόλοιπα ονόματα που ακούγονται, υπάρχουν επαφές με αρκετούς ακόμη παίκτες αλλά προέχει να επιβεβαιωθεί και επίσημα η κατηγορία που θ αγωνίζεται η ομάδα. Ενημερωτικά, στο Νίκο Αναστόπουλο αρέσει αρκετά ο Διαμαντής Χουχούμης για τη θέση του αριστερού μπακ, με ο, τι αυτό συνεπάγεται.

Όσον αφορά τους γηγενείς Πολίμο και Τσόπελα, στον πρώτο δεν έγινε πρόταση καθώς το Γενάρη προτίμησε τον Ιωνικό (καμία λογική) και με τον Τσόπελα δεν υπάρχουν ακόμη επαφές, ενώ έχει ήδη πρόταση από την Παναχαϊκή.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.