- Διαφήμιση -

Ο Φώτης Μπαλόπουλος αποτελεί τον εμβληματικό αρχηγό του ΑΟ Διαβολιτσίου. Οδεύοντας προς τη συμπλήρωση του 29ου έτους της ηλικίας του, ο ικανότατος κεντρικός αμυντικός είναι έτοιμος για την 5η σερί χρονιά του με τα χρώματα των “νερατζούρι” και 8η συνολικά, ο Φώτης μίλησε στο SportsPlus μια μέρα μετά την επισημοποίηση της ανανέωσης του με την ομάδα.

“Η αλήθεια είναι ότι χαίρομαι πάρα πολύ που θα συνεχίσω για ακόμη μια σεζόν με την ομάδα του Διαβολιτσίου. Έχω δεθεί πολύ με πρόσωπα και καταστάσει και νιώθω πως εδώ είναι το ποδοσφαιρικό μου σπίτι.

- Διαφήμιση -

Όταν μάλιστα έχεις να κανείς με τέτοιους ανθρώπους στην διοίκηση, είναι δύσκολο να μη θες να συνεργαστείς μαζί τους για αλλη μια χρόνια.

Αποτελεί μεγάλη τιμή για μένα να είμαι αρχηγός της ομάδας και ελπίζω πως του χρόνου θα έχουμε Άκη καλύτερη πορεία. Να τονίσω πως η φετινή ήταν απόλυτα επιτυχημένη την επίτευξη της παραμονής αλλά και την κατάκτηση του πρώτου κυπέλλου Μεσσηνίας στην ιστορία της ομάδας.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.