- Διαφήμιση -

Απάντηση προς τη νέα επιστολή του Γιώργου Χουλιάρα μας έστειλε ο αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Μεσσηνίας, Άγγελος Γεωργόπουλος.

“Το επίπεδο του κ. Χουλιάρα φάνηκε σε αυτή την ανακοίνωση του. Είναι ρίμα για ένα νέο παράγοντα με μεράκι στη διοίκηση της ΕΠΣ Μεσσηνίας, να μιλά με τόση έπαρση και αλαζονεία και να αποδίδει σε ανθρώπους με 28 ολόκληρα χρόνια συνεχούς παρουσίας στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο με αυτούς τους χαρακτηρισμούς.

- Διαφήμιση -

Αλίμονο στο Μεσσηνιακό ποδόσφαιρο με αυτές τις συμπεριφορές. Εν κατακλείδι παραδέχθηκε ότι δεν έγινε ψηφοφορία αλλά ομόφωνη στήριξη στον κ. Νινιό. Άρα, που είναι η πλειοψηφία που επικαλείται ο κ. Χουλιάρας και την οποία θεωρεί δεδομένη;

Επίσης, συμφωνεί ο κ. Χουλιάρας ότι τέθηκε θέμα διαγραφής του κ. Βασιλόπουλου που τώρα εξηγεί εκ των υστέρων, την οποία υποστήριξε και αυτός και άλλοι συνάδελφοι και το μόνο που πρέπει να γίνει είναι ότι λέει το καταστατικό.

Το απίστευτο που λέει είναι ότι δεν κρατήθηκαν πρακτικά. Άρα, όλη η διαδικασία εκλόγής γενικού γραμματέα για την οποία πανηγυρίζει δεν υπάρχει. Είναι πραγματικά απίστευτο!!

Όσον αφορά το έργο μου ως παρατηρητής προήλθε από συνεχή παρουσία μου στα γήπεδα τόσα χρόνια, τη σωστή εκτέλεση των καθηκόντων μου που αναγνωρίζεται από όλα τα σωματεία της Ελλάδος. Και αυτό αποδεικνύεται από συμμετοχή μου σε αγώνες Α’ Εθνικής και τελικούς Κυπέλλου Ελλάδος.

Αυτοσυγκρατήσου λοιπόν και μην εκτίθεσαι”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.