- Διαφήμιση -

Ο Βαγγέλης Λαμπίρης ήταν από τα βασικά εργαλεία στη φαρέτρα του Αντώνη Κούτρη, στην καταπληκτική πορεία του Δίωνα Κυπαρισσίας στο φετινό πρωτάθλημα της Α1 ΕΚΑΣΚΕΝΟΠ και την άνοδο στη Γ Εθνική. Ο 24χρονος σούτινγκ γκαρντ της ομάδας της Τριφυλίας μίλησε στο SportsPlus:

“Μιλώντας για τη φετινή σεζόν, ήταν μια ιδιαίτερη χρόνια καθώς το θέμα με τον κορωνοϊό επηρέασε τόσο το πρωτάθλημα με την οριστική διακοπή του όσο και τν κοινωνία γενικότερα. Όσον αφορά την ομάδα μας, ήταν μια χρονιά “ιστορικη”… Δουλέψαμε με τους προπονητές μας κάτω από εξαιρετικές συνθήκες και σε συνεργασία με τη διοίκηση. Το εξαιρετικό κλίμα που υπήρχε τόσο κατά τη διάρκεια τν αγώνων όσο και κυρίως στις προπονήσεις ήταν εφαλτήριο για να καταφέρουμε να οδηγήσουμε την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες.

- Διαφήμιση -

Όσον αφορά την άνοδο, ήταν κάτι που από την πρώτη στιγμή όταν μαζευτήκαμε, το πιστεύαμε κατά βάθος. Είναι κάτι πρωτόγνωρο για την πόλη κ για την περιοχή γενικότερα και πιστεύω ότι θα καταφέρει η ομάδα νσ είναι ανταγωνιστική στην ιστορική χρόνια που έρχεται για αυτή.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.