- Διαφήμιση -

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

  1. «Η διοίκηση του Κυπάρισσου FC γνωστοποιεί την έναρξη της συνεργασίας με τον προπονητή Παναγιώτη Ανδρεόπουλο που ορίζεται ως ο πρώτος προπονητής στην ιστορία του συλλόγου!
    Η διάρκεια της συμφωνίας έχει χρονικό ορίζοντα μια αγωνιστική σεζόν, στην οποία του ευχόμαστε κάθε επιτυχία και πρωτίστως να απολαύσει όλες τις αναμετρήσεις μέχρι το τέλος της διαδρομής.
    Άμεσος συνεργάτης του στο τεχνικό επιτελείο εντάσσεται ο Χαράλαμπος Κανναβός.
    Το τεχνικό τιμ θα έχει εξ ολοκλήρου τον έλεγχο στο αγωνιστικό κομμάτι και αναλαμβάνει εν λευκώ την στελέχωση και την διαμόρφωση του έμψυχου δυναμικού.»
  2. «Στη θέση του γενικού αρχηγού ορίζεται ο Λυμπέρης Κίζηλης, που αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος και εκ των οραματιστών αυτής της ιδέας που μετέπειτα μετουσιώθηκε σε ομάδα.
    Το πόστο του αρχηγού αποστολής αναλαμβάνει ο Κωνσταντίνος Τσοπελόπουλος, ενώ καθήκοντα νομικού συμβούλου αναλαμβάνει από σήμερα ο Κωνσταντίνος Δημητρόπουλος.
    Τέλος, υπεύθυνος για το Marketing και το Managment του συλλόγου συμφωνήθηκε ομόφωνα ο Αριστείδης Κοτσόβολος.»
  3. «Βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε την συνεργασία με το μεγαλύτερο τηλεοπτικό περιφερειακό σταθμό της Ελλάδας, Ionian Channel, όπου με καταρτισμένο δημοσιογραφικό επιτελείο αναλαμβάνει την κάλυψη όλων των εντός έδρας αγώνων της επόμενης αγωνιστικής περιόδου.

Με τον τρόπο αυτό θα μεταδοθεί ζωντανά εικόνα και ήχος από τις αναμετρήσεις σε όλους τους φιλάθλους της ομάδας που βρίσκονται εκτός Τριφυλίας, ενώ ταυτόχρονα αποτελεί αλληλέγγυα κίνηση στους χορηγούς του συλλόγου, που αγκάλιασαν με το καλημέρα την προσπάθεια μας με την τοποθέτηση διαφημιστικών πινακίδων.»

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.