- Διαφήμιση -

Ο προπονητής του Νέου Άρι, Τάκης Πεφάνης, μίλησε στο SportsPlus, κάνοντας έναν απολογισμό της φετινής σεζόν.

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

- Διαφήμιση -

“Η φετινη χρονιά ισως μπορεί να μπει σαν επικεφαλιδα στο βιβλιο ιστορίας της ομαδας μας καθως εκτος απο την ανοδο που διεκδικουσε μεχρι και την διακοπη του πρωταθληματος στην Α τοπικη και που κατα την γνωμη μου αξιζε να κατακτησει, ειχε και συμμετοχη για πρωτη φορα στην ιστορια της ομαδας αλλα και της κατηγορίας Α1 σε ημιτελικο κυπελλου, με αντιπαλο την ομαδα που αργοτερα στον τελικο κατεκτησε το τροπαιο.

Η δουλεια αυτών των δύο χρόνων επίμονων προσπαθειών οργάνωσης και αναβάθμισης όλων των τμημάτων που αποτελούν την ομάδα, έχει φέρει αυτα τα αποτελεσματα.Πλεον ο Νέος Αρις έχει μπει σε στέρεες βάσεις με ανθρώπους που ξέρουν πως να τον οδηγήσουν στον δρόμο των επιτυχιών και στην καθιέρωση.Θελω να ευχαριστησω τους ποδοσφαιριστες για την αψογη και ειλικρινη συνεργασια που είχαμε και για την οποία πραγματικά μονο υπερηφανος και τυχερος νιωθω.Ευχαριστώ επίσης τη διοίκηση για την αμερόληπτη και ειλικρινή συνεργασία και την στήριξη στα δύσκολα .Τελος θα ηθελα να ευχαριστήσω την ψυχή της ομάδας, τον κύριο Κωνσταντινο Μαρκόπουλο τον (μπαρμπακωστα για εμας )για την βοηθεια του οσον αφορα την ομαδα αλλα και προσωπικα για την στήριξη του και τις συμβουλές του προς εμενα.
Τετοιοι ανθρωποι ειναι κοσμηματα και ειναι ανεκτιμητοι.

Οσον αφορα το μελλον μου συνηθως οταν τελειωνει μια ποδοσφαιρικη χρονια τελειωνει και η συνεργασια του κοουτς με την ομάδα. Θα γίνουν κάποιες συζητήσεις με την διοίκηση και θα δουμε. Στοχος όλων οχι μονο των ποδοσφαιριστων αλλα και των προπονητών παραμένει η εξέλιξη. Καλή ξεκούραση σε όλους και καλη ανταμωση.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.