Soccer Football - Champions League - Round of 16 Second Leg - RB Leipzig v Tottenham Hotspur - Red Bull Arena, Leipzig, Germany - March 10, 2020 RB Leipzig's Timo Werner scores a goal before it is later disallowed REUTERS/Annegret Hilse
- Διαφήμιση -

Με δυο αναμετρήσεις ξεκίνησαν οι αγώνες ρεβάνς της φάσης των «16» του Champions League. Η Λειψία πρικρίθημε, επικρατώντας της Τότεναμ με 3-0. Εντυπωσιακό ματς στη Βαλένθια, εκεί που η Αταλάντα νίκησε με 4-3 και πέρασε στους “8” της διοργάνωσης.

Κάτω από τη… σκιά του φόβου που δημιουργεί στην Ευρώπη η εξάπλωση του κορονοϊού, το Champions League επέστρεψε για να μοιράσει τα πρώτα… εισιτήρια για την προημιτελική φάση της διοργάνωσης.

- Διαφήμιση -

Μόλις την Κυριακή (8/3), η UEFA ανακοίνωσε ότι οι παίκτες δεν θα ανταλλάξουν χειραψία με τους αντιπάλους τους και τους διαιτητές στους αγώνες, ως μέρος σχετικού πρωτοκόλλου. Αυτό θα ισχύει για όλους τους αγώνες της UEFA και είναι σύμφωνο με τις συστάσεις του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας για την ελαχιστοποίηση της πιθανής μετάδοσης του COVID-19.

Πίσω από κλειστές πόρτες, η Βαλένθια ηττήθηκε από την Αταλάντα με 4-3. Οι Ιταλοί είχαν επικρατήσει και στο πρώτο ματς (4-1) κι έτσι έφτασαν στην πρόκριση στα προημιτελικά της διοργάνωσης.

Στο άλλο παιχνίδι της βραδιάς, η Λειψία νίκησε με 3-0 την Τότεναμ του Ζοσέ Μουρίνιο, και πέρασε και αυτή στην επόμενη φάση, με συνολικό σκορ 4-0.

To πρόγραμμα των αγώνων ρεβάνς και τα αποτελέσματα (σε παρένθεση) των πρώτων αγώνων της φάσης των «16» του Champions League:

Τρίτη 10/3

Βαλένθια (Ισπανία)-Αταλάντα (Ιταλία) ( 3-4 και 1-4)

Λειψία (Γερμανία)-Τότεναμ (Αγγλία) (3-0 και 1-0)

Τετάρτη 11/4

Παρί Σεν Ζερμέν (Γαλλία)-Ντόρτμουντ (Γερμανία) (1-2)

Λίβερπουλ (Αγγλία)-Ατλέτικο Μαδρίτης (Ισπανία) (0-1)

Τρίτη 17/3

Μάντσεστερ Σίτι (Αγγλία)-Ρεάλ Μαδρίτης (Ισπανία) (2-1)

Γιουβέντους (Ιταλία)-Λιόν (Γαλλία) (0-1)

Τετάρτη 18/3

Μπάγερν Μονάχου (Γερμανία)-Τσέλσι (Αγγλία) (3-0)

Μπαρτσελόνα (Ισπανία)-Νάπολι (Ιταλία) (1-1)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.