- Διαφήμιση -

Ο Βασίλης Πολυχρόνης αποτελεί επιθετικό του Παμίσου.Εκτός από ποδοσφαιριστής είναι και προπονητής στα τμήματα υποδομής της ακαδημία του Παμίσου. Ο Πολυχρόνης έχει σπουδάσει γυμναστική ακαδημία στην Κομοτηνή και έχει ειδίκευση στο ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά τι μας δήλωσε στο SportsPlus

- Διαφήμιση -

Ήταν ένα τοπικό ντέρμπι ιδιαίτερου χαρακτήρα. Προετοιμαστήκαμε πολύ καλά και ήμασταν αποφασισμένοι να μείνουμε μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία. Ο κόσμος του Παμίσου μας προσέφερε ιδιαίτερη βοήθεια με την αγάπη και το πάθος του καθώς είναι πάντα δίπλα μας και μας στηρίζει και εννοείται τους θέλουμε κάθε αγωνιστική στο πλευρό μας.

Στο χθεσινό παιχνίδι βάλαμε ένα γκολ στην αρχή του παιχνιδιού και άλλα δύο μέχρι το τέλος, χάρη στην καλή συνεργασία μας, την οργάνωση που χαρακτηρίζει το παιχνίδι μας και τους υψηλούς ρυθμούς που δουλεύουμε.

Μπροστά μας έχουμε μια εβδομάδα κενό λόγω της Καθαράς Δευτέρας, κατά την οποία θα κοιτάξουμε να δουλέψουμε όσο το δυνατόν καλύτερα για το σημαντικό αγώνα με τον Πανθουριακό, στον οποίο καλούμε τον κόσμο μας να είναι ξανά ο 12ος παίκτης μας.

Όσον αφορά τις ακαδημίες, ανέλαβα τα τελευταία δύο χρόνια τις αναπτυξιακές ηλικίες του Παμίσου. Κάνουμε πολύ καλή και οργανωμένη δουλειά με στόχο τη συνεχή βελτίωση των παιδιών, τη χαρά για το παιχνίδι, την αθλητική και κοινωνική παιδεία με ιδανικό μας πάντα την ευγενή άμιλλα.

Είμαι πολύ χαρούμενος που ανέλαβα τους νεαρούς παίκτες και που προσπαθώ να αναπτύξω μια αθλητική φιλοσοφία που έχει σκοπό τη μάθηση, την εμψύχωση, την επιβράβευση και την πρόοδο των παιδιών. Παράλληλα νιώθω μεγάλη περηφάνια που συμμετέχω στην ομάδα του Παμίσου με τη τόσο βαριά ιστορία.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.