- Διαφήμιση -

Το βράδυ του Σαββάτου στο κέντρο « Τέσσερου» στη θουρία πραγματοποιήθηκε η εκδήλωση για την κοπή πίτας της Αγωνιστικής Λέσχης Αυτοκινήτου Καλαμάτας, με αρκετές βραβεύσεις τόσο σε τοπικούς άρχοντες που παραβρέθηκαν αλλά και σε αρκετούς αθλητές της λέσχης, που με την βοήθεια τους αλλά και την προσφορά τους βοηθούν και αυτοί στην ανάδειξη και αναβάθμιση του μηχανοκίνητου αθλητισμού στη Μεσσηνία.
Την εκδήλωση άνοιξε ο Πρόεδρος της Α.Λ.Α.Κ Γιάννης Πολυχρονόπουλος ο οποίος μοίρασε ευχές, στη συνέχεια αναφέρθηκε στις μέχρι τώρα επιτυχίες σε αγωνιστικό επίπεδο, αλλά και για το χωμάτινο Ράλλυ που προστέθηκε στο καλαντάρι των αγώνων αυτοκινήτου της Μεσσηνία, μετά την περσινή επιτυχημένη διοργάνωση της ανάβασης της Τσακώνας που απ` ότι φαίνεται ήρθε για να μείνει. Κλείνοντας αναφέρθηκε στις προσπάθειες που γίνονται για να γίνει το αγωνιστικό σπίτι της Λέσχης στο αεροδρόμιο της Τριόδου.


Απένεμε αναμνηστικές πλακέτες στους επίτιμους καλεσμένους κ.κ Αντιπεριφερειάρχη Αναστασόπουλο Ευστάθιο, Δήμαρχο Καλαμάτας Βασιλόπουλο Αθανάσιο, Δήμαρχο Μεσσήνης Αθανασόπουλο Γεώργιο και Αντιδήμαρχο Οιχαλίας Παπαδόπουλο Ιωάννη, ευχαριστώντας τον καθένα ξεχωριστά που βρίσκονται στο πλευρό της Α.Λ.Α.Κ και συμβάλουν στο να υλοποιούνται ένας – ένας οι στόχοι της λέσχης. Επίσης το παρών έδωσαν ο Αντιδήμαρχος Μεσσήνης Παναγιώτης Γιαννόπουλος και ο πρόεδρος της Διοκλής Αναστάσιος Σκοπετέας, όπως και αρκετοί χορηγοί και υποστηρικτές .

- Διαφήμιση -


Ακολούθησε η βράβευση των αθλητών για τις διακρίσεις τους την αγωνιστική περίοδο 2019, η επιτυχημένη βραδιά συνέχισε και έκλεισε με αρκετό κέφι αφού επακολούθησε γλέντι και χορός από τα μέλη, αθλητές και παρευρισκόμενους γενικότερα.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.