- Διαφήμιση -

ΔΕΛΤΙΟ  ΤΥΠΟΥ

          Συνεχίζεται το σαββατοκύριακο 1-2/2 το πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας με τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας να αντιμετωπίζει την Κυριακή 2/2 στο δημοτικό κολυμβητήριο της πόλης μας την Τρίαινα Βούλας στα πλαίσια της 7ης αγωνιστικής. Με τον Ναυτικό Όμιλο Καλαμάτας θα αγωνιστούν οι: Παπασταθόπουλος Γιάννης, Θεοδωρακόπουλος Στέλιος, Τζούβελης Κώστας, Αγγελής Κώστας και Σπύρος, Τσιγώνιας Γιώργος, Μουστάκας Φίλιππος, Κουτσιαλής Αριστοτέλης, Παναγιώταρος Νίκος, Ντρούβας Βαγγέλης, Καρπέτας Κώστας, Καμενίτσας Σταύρος, Αντωνόπουλος Θανάσης, Κωνσταντόπουλος Δήμος και Χριστόφορος Παναγιώτης. Το πλήρες πρόγραμμα του νοτίου ομίλου έχει ως εξής:

- Διαφήμιση -

Σάββατο   1/2

Ιλίσιο     15:00   ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ – ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ

Γλυφάδα   16:00   ΑΕΚ – ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Κυριακή   2/2

Πάτρα     14:00   ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ – ΠΕΚΕΒ

Καλαμάτα    14:00    ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΤΡΙΑΙΝΑ ΒΟΥΛΑΣ

          Μετά την ολοκλήρωση της Α΄ Φάσης του πρωταθλήματος Εφήβων, στο οποίο η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας προκρίθηκε στην επόμενη φάση, σειρά έχει η ομάδα μίνι-παίδων (γεν. 2007 και μικρότεροι) να αναλάβει δράση το τριήμερο 7-9/2. Η ομάδα του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας θα συμμετέχει στον όμιλο της Πάτρας με αντιπάλους τον ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών, ΝΟ Ναυπλίου, ΝΕ Λαμίας, ΝΟ Τριχωνίδας και Άργη.

Εκ του Δ.Σ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.