- Διαφήμιση -

Ο Θεόδωρος Σταθάς πραγματοποιεί εκπληκτική σεζόν με τη φανέλα του νεοφώτιστου Ακρίτα Κορώνης και αποτελεί το βασικό λόγο που η ομάδα της Κορώνης κράτησε το μηδέν στο παιχνίδι της Κυριακής με τον Πάμισο.

Ο πολύπειρος τερματοφύλακας μίλησε στο SportsPlus τόσο για το προχθεσινό παιχνίδι όσο και γενικότερα για τη φετινή καταπληκτική πορεία της ομάδας του.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά μας δήλωσε:

Ηταν ενα δύσκολο ματς με πολλές ιδιαιτεροτητες. Παίζαμε με τον πρωτοπόρο και θέλαμε να παρουμε ενα θετικο αποτέλεσμα. Έγινε ενα δυνατό ματς με ευκαιρίες και απο τις δυο πλευρές και το το αποτέλεσμα θεωρώ πως είναι δίκαιο.

σο για την πορεία της ομάδας θεωρώ πως με οτι πετύχαμε στον πρωτο γυρο (κάτι που κανεις δεν το περιμενε) αποδείξαμε πως δεν έχουμε ταβάνι. Κοιτάμε να τερματίσουμε οσο πιο ψηλα γίνεται. Περναμε πολυ καλα ειμαστε μια οικογενεια και αυτο νομιζω πως βγαινει στο γηπεδο.


Τέλος, θελω να ευχηθώ υγεία σε όλους τους αθλητές χωρίς τραυματισμούς και καλή επιτυχία στις ομάδες που θα παλέψουν να κατακτήσουν το φετινό πρωτάθλημα.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.