- Διαφήμιση -

Με τον ερχομό του νέου προπονητή (κατά πάσα πιθανότητα του Νίκου Αναστόπουλου) η ομάδα θα πρέπει να εξαντλήσει τις πιθανότητες παραμονής της. Με το υπάρχον ρόστερ θεωρούμε πως αυτό είναι ανέφικτο και απαιτούνται προσθήκες πρώτης γραμμής με παίκτες έτοιμους να προσφέρουν και όχι στοιχήματα όπως οι περισσότερες από τις μέχρι τώρα μεταγραφές.

Πάμε να τα δούμε ανά θέση

- Διαφήμιση -

Τερματοφύλακες

Με Στεφανάκο και Κασωτάκη η ομάδα είναι εντάξει. Μπορεί να δέχθηκε ένα φθηνό γκολ προχθές ο Στεφανάκος αλλά δύσκολα μπορείς να φέρεις καλύτερο τερματοφύλακα. Μέχρι στιγμής είναι αρκετά καλός στα περισσότερα ματς.

Αμυντικοί

Απο δεξιά προς τα αριστερά:

Τόλι, Πανάγου και Γκελγκερια μπορούν να καλύψουν επαρκως το δεξί άκρο της άμυνας.

Τριποτσερης, Μάκος, Καντουτσης, Χριστοφιλέας και Νάσερ. Και όμως είναι απαραίτητη η απόκτηση πρωτοκλασάτου και γρήγορου στόπερ γιατί μέχρι στιγμής η ομάδα έχει ταλαιπωρηθεί αφάνταστα από οποιονδήποτε γρήγορο αντίπαλο επιθετικό.

Αριστερά Κωνσταντόπουλος και Γαλουπης επαρκούν.

Μέσοι

Απαραίτητη η προσθήκη βασικού αμυντικού χαφ και δεκαριού για να πλαισιώσουν στον άξονα τους Ζαχαρόπουλο, Μπάμπη, Πεεφ, Νατσιόπουλο στον άξονα.

Στα άκρα Στεργίδης, Μπουσμπίμπα, Ιντρίσι και κατά συνθήκη Ηλιόπουλος χρειάζονται ακόμη έναν παιχταρα ακραίο που να έχει το γκολ για να πλαισιωθούν σωστά.

Επιθετικοί

Απαραίτητη η προσθήκη βασικού φορ με εύκολο γκολ (απορώ γιατί άφησαν το Ναζλιδη να απει στην Τρίγλια) για βασικός με δεύτερη επιλογή Αλεξόπουλο και ελπίδα να δείξει καλύτερο πρόσωπο ο πολύ μέτριος μέχρι στιγμής Ηλιόπουλος.

Συνοψίζοντας, η ομάδα χρειάζεται 5 βασικούς παίκτες για να μπορέσει να διεκδικήσει την παραμονή της.

Στόπερ, αμυντικό χαφ, επιθετικό χαφ, εξτρέμ, σέντερ φορ

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.