- Διαφήμιση -

Με τον Εμάνουελ Ινσούα στην αποστολή θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός κόντρα στην Ξάνθη στα Πηγάδια, για την 19η αγωνιστική της Superleague. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός τέθηκε στη διάθεση του Γιώργου Δώνης παρά τις ενοχλήσεις που ένιωσε στη μέση, όμως εκτός έμειναν ο τιμωρημένος Κουρμπέλης και ο τραυματίας Μπουζούκης.

Τα προβλήματα τραυματισμού, που τους ταλαιπωρούσαν, ξεπέρασαν επίσης οι Γιόχανσον και Δώνης και θα δώσουν κανονικά το “παρών” στο ματς. Αντίστοιχα και οι νεοαποκτηθέντες Ανουάρ και Ναγκί μπήκαν στην αποστολή, με τον πρώτο να αναμένεται να πάρει θέση στο αρχικό σχήμα, αντί του Κουρμπέλη.

- Διαφήμιση -

Οι παίκτες που αποτελούν την αποστολή του Παναθηναϊκού είναι οι: Διούδης, Ξενόπουλος, Γιόχανσον, Ινσούα, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Πούγγουρας, Κολοβός, Δώνης, Ζαχίντ, Χατζηγιοβάνης, Μπεκ, Ναγκί, Ανουάρ, Αλεξανδρόπουλος, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.