- Διαφήμιση -

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Η εκδήλωση κοπής της βασιλόπιτας του τμήματος υδατοσφαίρισης πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 12/1 στο ξενοδοχείο Pharae Palace που είναι και ένας από τους υποστηρικτές της ομάδας μας που αγωνίζεται στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας. Στην κατάμεστη αίθουσα από αθλητές, γονείς, παλαίμαχους αθλητές και φίλους του τμήματος οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν εξαιρετικά βίντεο, που επιμελήθηκε ο παλαίμαχος αθλητής Ηλίας Κλημεντίδης, με την δράση του τμήματος, από τα πρώτα χρόνια που ξεκίνησε μέχρι και σήμερα υπό την μουσική υπόκρουση συνθέσεων του γνωστού μουσικοσυνθέτη Γιάννη Χρυσομάλλη (YANNI) ο οποίος υπήρξε αθλητής στα τμήματα κολύμβησης και υδατοσφαίρισης του ομίλου. Χαιρετισμούς και ευχές για την νέα αγωνιστική περίοδο απηύθυναν ο Πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας κος. Δημήτρης Κακαλίκας, ο Αντιπρόεδρος κος. Αδαμόπουλος Ιωάννης, ο παλαίμαχος αθλητής και προπονητής  κος. Νίκος Γραμματικός και ο τέως πρόεδρος του Ναυτικού Ομίλου Καλαμάτας κος. Μιχάλης Σούμπλης.
Ενημέρωση για τις δράσεις και την αγωνιστική παρουσία των τμημάτων υδατοσφαίρισης έγινε από την έφορο υδατοσφαίρισης κα. Λυδία Εξηνταβελώνη και τον προπονητή κ. Στάθη Μπακολιά. Τον Αθλητικό Οργανισμό του Δήμου Καλαμάτας εκπροσώπησε το μέλος του Δ.Σ κα. Βασιλοπούλου Παναγιώτα ενώ το παρόν έδωσε και ο κος. Μιχάλης Αντωνόπουλος επικεφαλής της Ανεξάρτητης Συμμαχίας Πολιτών και μέλος του δημοτικού συμβουλίου ο οποίος υπήρξε παλαιός αθλητής και έφορος του τμήματος. Παρευρέθηκαν επίσης τα μέλη του ΔΣ του ομίλου κος. Σκαρπαλέζος Επαμεινώνδας ο οποίος είχε διατελέσει και έφορος του τμήματος, ο κος. Κολινιάτης Ηλίας και η κα. Βάσω Τσάκωνα. Την εκδήλωση κάλυψε το Messinialive που βρίσκεται συνεχώς δίπλα στην ομάδα και προσφέρει άμεση ενημέρωση των δράσεων μας και το κανάλι Μεσόγειος. Στην εκδήλωση κυκλοφόρησε και το εφετινό ημερολόγιο της ομάδας με φωτογραφίες από το παρελθόν και το παρόν της καλαματιανής υδατοσφαίρισης.
Στους τέσσερις τυχερούς που βρήκαν τα φλουριά δόθηκαν δώρα προσφορά από τα καταστήματα ΓΕΡΜΑΝΟΣ Αριστομένους 21, ΔΕΡΜΑΤΙΝΟ Κεφάλα & Νέδοντος 1, Constance's creations Τροίας 11, χορηγός της εκδήλωσης η εταιρία Dasco τους οποίους και ευχαριστούμε θερμά.
Αναμνηστικά δόθηκαν στους παρευρισκόμενους παλαίμαχους υδατοσφαιριστές, ενώ βραβεύθηκαν για την στήριξή τους στο τμήμα οι χορηγοί της ομάδας.
Επιστροφή στις αγωνιστικές υποχρεώσεις μετά την ανάπαυλα των Χριστουγεννιάτικων διακοπών με την ανδρική ομάδα στα πλαίσια της 6ης αγωνιστικής να ταξιδεύει στην Χίο όπου το Σάββατο στις 17:00 θα αντιμετωπίσει το ΠΕΚΕΒ. Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής του Νοτίου ομίλου της Α2 έχει ως εξής:

Σάββατο 18/1
Περιστέρι 16:00 ΓΣ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ – ΝΟ ΠΑΤΡΩΝ
Χίος 17:00 ΠΕΚΕΒ – ΝΟ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ
ΓΛΥΦΑΔΑ 16:00 ΤΡΙΑΙΝΑ ΒΟΥΛΑΣ – ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ ΑΟ

- Διαφήμιση -

Κυριακή 19/1
ΠΑΤΡΑ 14:00 ΝΕ ΠΑΤΡΩΝ – ΑΕΚ

Παράλληλα με την ανδρική ομάδα εντείνουν την προετοιμασία τους τα τμήματα υποδομών του ομίλου που προετοιμάζονται για τα ηλικιακά πρωταθλήματα. Η αρχή θα γίνει στις 24-26/1 με το εφηβικό (2003 και νεότεροι) πρωτάθλημα, με την ομάδα μας να αγωνίζεται στην Πάτρα με αντιπάλους τον ΝΟ Ναυπλίου, ΝΟ Πατρών, ΝΕ Πατρών και τον ΝΟ Τριχωνίδας.
Οι προπονήσεις των τμημάτων διεξάγονται καθημερινά 19:00-21:00 για όλα τα τμήματα με αρκετά μεγάλη συμμετοχή και μικρών παιδιών αφού σε αυτό έχει συντελέσει και η άνοδος της θερμοκρασίας του νερού της πισίνας σε σχέση με προηγούμενα χρόνια. 

Εκ του Δ.Σ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.