- Διαφήμιση -

Ο Σταύρος Σχίζας έκανε… βουτιά για να “σώσει” την κατοχή της μπάλας, βρήκε σε γόνατο αντιπάλου, και ξάπλωσε στο παρκέ (γύρισε η γλώσσα τους), με το ιατρικό επι9τελείο του ΠΑΟΚ να επεμβαίνει άμεσα.

ΠΑΟΚ: Σοκαριστικός τραυματισμός του Σχίζα! (video)

- Διαφήμιση -

Αφού κατάφερε να σηκωθεί, ο Σχίζας διακομίσθηκε στο Διαβαλκανικό Ιατρικό Κέντρο Θεσσαλονίκης και υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία, που έδειξε κρανιοεγκεφαλική κάκωση.

Ο γκαρντ του “Δικεφάλου του Βορρά” πέρασε το βράδυ στο νοσοκομείο για εξετάσεις, με τον γιατρό του ΠΑΟΚ, Ιωσήφ Γαβριηλίδη, να βρίσκεται στο πλευρό του. Από τη μεριά της, η “ασπρόμαυρη” ΚΑΕ ενημέρωσε σήμερα (16.01.2020) τον κόσμο της ομάδας, πως ο παίκτης είναι πολύ καλύτερα, ποστάροντας και μια φωτογραφία του μέσα από το νοσηλευτικό ίδρυμα.

Η ανάρτηση της ΚΑΕ ΚΑΕ

“Ήταν ένα δύσκολο βράδυ, για όλους μας, αλλά πρωτίστως για τον Σταύρο και τους δικούς του ανθρώπους. Ο Σταύρος είναι όμως πολύ δυνατός και σήμερα το πρωί είναι καλύτερα. Ταλαιπωρημένος, αλλά με χαμόγελο και αισιόδοξος. Σας ευχαριστεί όλους για το ενδιαφέρον και τις ευχές.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.