- Διαφήμιση -

Ένα πρόβλημα τραυματισμού, τον περασμένο χρόνο, οδήγησε τον Γιώργο Γιαννουκάκη στο να… βγάλει τα μπασκετικά παπούτσια αλλά δεν τον έφερε και εκτός αθλήματος. Ο σπουδαίος καλαματιανός φόργουορντ, με διαδρομή σε ομάδες μεγάλων εθνικών κατηγοριών, αποφάσισε να στραφεί στην προπονητική, την οποία θέλει άλλωστε να ακολουθήσει μελλοντικά και καλύτερο “μπάσιμο” από την σχέση που προέκυψε, μέσω της πρότασης που του κατέθεσε ο πολύπειρος Αντώνης Κούτρης, με ένα σωματείο σοβαρό, οργανωμένο και φιλόδοξο, όπως είναι ο Δίωνας Κυπαρισσίας, δεν θα μπορούσε να υπάρξει…

“Αποτελεί μεγάλη μου τιμή η πρόσκληση, για το πόστο του βοηθού προπονητή, από τον coach Κούτρη. Το ήθελα πολύ, την ενασχόλησή μου με την προπονητική και βεβαίως δεν μπορούσα να αρνηθώ. Είμαστε και οι δυο πολύ χαρούμενοι που βρισκόμαστε σε αυτό το σωματείο. Προσωπικά, είναι χαρά το ότι βρίσκομαι και ξεκινώ στον Δίωνα αλλά και το ότι αρχίζω στο πλευρό ενός έμπειρου και άριστου γνώστη του αθλήματος, προπονητή όπως ο Αντώνης Κούτρης.

- Διαφήμιση -

Η ικανοποίηση αυξάνεται βλέποντας καθημερινά την προσπάθεια των παικτών μας. Μπορεί να είμαστε νεοφώτιστη ομάδα αλλά μέσα στο γήπεδο μοιάζουμε για ακριβώς το αντίθετο, ένα πολύ έμπειρο σύνολο. Νιώθουμε πολύ ωραία γιατί η δουλειά μας αποδίδει καρπούς και βεβαίως υπάρχει ικανοποίηση από την πορεία της ομάδας αν και κατά την προσωπική μου εκτίμηση έχουμε περισσότερα να δώσουμε και μπορούμε να ανεβάσουμε επίπεδο” μας δήλωσε ο Γιαννουκάκης ο οποίος αναφέρθηκε, εν συνεχεία, στο ντέρμπι με την Καλαμάτα 80…

“Όσον αφορά το παιχνίδι που ακολουθεί, παίζουμε με μια ιστορική ομάδα που έχει μάλιστα εμπειρία στις εθνικές κατηγορίες και χρίζει ιδιαίτερης προσοχής. Ωστόσο έχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα και περιμένουμε να δούμε ένα ωραίο ματς, σε γεμάτο γήπεδο, κάνοντας χαρούμενους τους φιλάθλους μας. Αυτό σημαίνει ότι θέλουμε και μπορούμε τη νίκη. Αν προσέξουμε τις λεπτομέρειες και κάνουμε τα λιγότερα λάθη τότε μπορούμε να τα καταφέρουμε” είπε ο βοηθός προπονητή του συλλόγου της Κυπαρισσίας που, στην ερώτηση την οποία του θέσαμε σχετικά με τους στόχους του Δίωνα και εάν μπορεί να “κοιτάξει στα μάτια” το μεγάλο φαβορί και πρώην ομάδα του, την Καλαμάτα BC, μας δήλωσε “Δεν κοιτάμε την βαθμολογία, κοιτάμε να βελτιωνόμαστε, να παίζουμε ωραίο μπάσκετ να το ευχαριστιόμαστε. Στο τέλος θα κάνουμε ταμείο…”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.