- Διαφήμιση -

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη με ανατροπή, πήρε ο Πανιώνιος Καλαμάτας, που επικράτησε με 2-1 του Απόλλων Πεταλιδίου στο “Γεώργιος Λουκαρέας” για την 10η αγωνιστική της Α1 τοπικής.

Η ομάδα του Γιώργου Μηλίτση έφτασε τους 12 βαθμούς, ενώ ο Απόλλων έχασε έδαφος για τις πρώτες θέσεις.

- Διαφήμιση -

Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 18′ με τον Γεωργιάδη, και έχασαν πέναλτι στο 80′ όταν ο ίδιος παίκτης νικήθηκε από τον Νιάρχο.

Με δύο γκολ του Γιάννη Κούτρη, στο 46′ με σουτ έξω από την περιοχή μετά από ασίστ του Καρούμπα και 64′ με σουτ μετά από σέντρα του Ψαρρά ο Πανιώνιος γύρισε το ματς.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία να ισοφαρίσουν στο 80′ με το χαμένο πέναλτι του Γεωργιάδη, το οποίο απέκρουσε εντυπωσιακά ο Νιάρχος.

Διαιτητής του αγώνα ήταν ο Πλακογιάννης, με βοηθούς τους Αδαμόπουλο και Αράπη.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Νιάρχος, Ψαρράς (84′ Μπάκας), Π. Κώστας, Σκαρπαλέζος, Γεωργακόπουλος, Ηλιόπουλος, Κοντοθανάσης, Μ. Κώστας, Κούτρης, Σεφεράσι, Καρούμπας (89′ Πραστέλλας).

ΑΠΟΛΛΩΝΑΣ ΠΕΤΑΛΙΔΙΟΥ: Σπάλας, Αθανασόπουλος, Χούτος (64′ Καπρουλάς), Γ. Παναγόπουλος, Πανταζόπουλος, Φωτόπουλος (76′ Κορμπής), Κωτσάκης, Πολίτης, Γιαννόπουλος, Θεριός, Γεωργιάδης.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.