- Διαφήμιση -

Την πιο γλυκιά ήττα στην ιστορία της υπέστη η ομάδα της Καλαμάτας από την ΑΕΛ στο AEL FC Arena το απόγευμα της Τετάρτης με 1-0. Η Μαύρη Θύελλα κατάφερε να υπερασπιστεί το 3-0 από τον πρώτο αγώνα χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες είναι η αλήθεια και να πανηγυρίσει μια σπουδαία πρόκριση απέναντι σε μια ομάδα που είναι 4η στην SuperLeague 1.

Τώρα άπαντες στο Μελανόλευκο στρατόπεδο στρέφουν την προσοχή τους στον πολύ κρίσιμο αγώνα του Σαββάτου με τα Τρίκαλα, ενώ η αποστολή μόλις ξεκίνησε για το ταξίδι της επιστροφής που θα διαρκέσει περίπου 6 ώρες.

- Διαφήμιση -

Το φιλμ του αγώνα

27′ Τεράστια ευκαιρία του Στεργίδη μετά από σέντρα του Κωνσταντινόπουλου εξ’επαφής νικήθηκε από τον Κρίστινσον

29′ Καλή στιγμή για την ΑΕΛ με τον Μπούστος να στέλνει την μπάλα άουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής

Πέναλτι για την ΑΕΛ στο 48ο λεπτό σε χέρι του Τσιβελεκίδη.

1-0 με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Ουάρντα στο 50ο λεπτό.

Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΛ στο 59′ μετά τον Στεφανάκο να αποκρούει το σουτ του Στάνκοβιτς μέσα από την περιοχή και στη συνέχεια ο Μπούστος έστειλε την μπάλα στην εξωτερική πλευρά των διχτυών.

61′ Κεφαλιά από τον προωθημένο Καντούτση σε σέντρα του Βουκμίροβιτς η μπάλα αρκετά πάνω από την εστία του Κρίστινσον.

64′ Τεράστια ευκαιρία για την ΑΕΛ με τον Κάτσε να πιάνει το σουτ και τον Στεφανάκο να διώχνει εντυπωσιακά. Στη συνέχεια πέφτει πάνω του ο Ουάρντα που έχει ήδη κίτρινη κάρτα και φλερτάρει με τη δεύτερη αλλά ο διαιτητής δεν δίνει κάτι πέρα από φάουλ.

Νέα τεράστια απόκρουση του Στεφανάκου στην κεφαλιά του Μώρα στο 77ο λεπτό.

87′ Ακυρώνεται γκολ του Ντάουντα ως οφσάιντ. Δύσκολη φάση μοιάζει οριακά να έχει δίκιο ο βοηθός.

ΑΕΛ: Κρίστινσον, Μόρας, Μιχαήλ, Μπέρτος(46′ Καρανίκας), Στάνκοβιτς, Σεσέροβιτς, Κάτσε, Μπούστος, Ουάρντα, Ασούμπρε (46′ Νουνιτς), Ντάουντα

Καλαμάτα: Στεφανάκος, Γκελγκέρια, Κωνσταντινόπουλος, Τσιβελεκίδης, Καντούτσης, Τζόκιτς (81′ Δήμος), Ζαχαρόπουλος, Στεργίδης, Αλεξόπουλος, Οσμάναγκιτς (57′ Μπάμπιτς), Βουκμίροβιτς (85′ Ράκιτς).

Φωτογραφία: enwsi.gr

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.