- Διαφήμιση -

Ο Παναθηναϊκός θα υποδεχθεί την Παναχαϊκή στον αγώνα ρεβάνς για το Κύπελλο Ελλάδας, με τον Γιώργο Δώνη να ανακοινώνει 20μελή αποστολή, στην οποία βρίσκεται ο Ούφε Μπεκ, αλλά όχι και ο Γιοάν Μολό.

Ξένο “σώμα” θα πρέπει να θεωρείται πλέον για τον Παναθηναϊκό, ο Γιοάν Μολό, καθώς ο Γιώργος Δώνης δεν τον συμπεριέλαβε ούτε στην 20μελή αποστολή για το ματς με την Παναχαϊκή στο Κύπελλο Ελλάδας.

Αντίθετα, σε αυτή βρίσκεται και πάλι ο Ούφε Μπεκ, ο οποίος αναμένεται να ξεκινήσει και στη βασική ενδεκάδα, ώστε να πάρει μία πρώτη ευκαιρία από τον Γιώργο Δώνη, στην επάνοδό του από τους τραυματισμούς.

- Διαφήμιση -

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός

Η τελευταία προπόνηση πριν τον αυριανό (5/12, 19:30) αγώνα Κυπέλλου με την Παναχαϊκή στο ΟΑΚΑ έγινε σήμερα το απόγευμα στο «Γ. Καλαφάτης». Οι Πράσινοι έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν κορόιδο και ολοκλήρωσαν με παιχνίδι τριών ομάδων. Στην προπόνηση συμμετείχαν μετά από καιρό οι Ζαχίντ, Ινσούα. Ατομικό πρόγραμμα ακολούθησε ο Κότσαρης.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Γιώργος Δώνης ανακοίνωσε την αποστολή του αγώνα. Σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι Διούδης, Ξενόπουλος, Κολοβέτσιος, Φαούστο Τιένθα, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Αποστολάκης, Μπεκ, Μπουζούκης, Περέα, Κουρμπέλης, Θεοχάρης, Μαυρομμάτης, Νούνες, Σέχου, Βαγιαννίδης, Ζαγαρίτης, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Καμπετσής

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.