- Διαφήμιση -

Ο προπονητής του Πανθουριακού, Αντώνης Μαυρέας, μας μίλησε μετά το τέλος του νικηφόρου αγώνα της ομάδας του με τον ΠΑΟ Καλού Νερού.

Αναλυτικά τι δήλωσε στο SportsPlus :

- Διαφήμιση -

“Παίξαμε με μια πολύ αξιόλογη ομάδα και οφείλω να δώσω πολλά συγχαρητήρια στη διοίκηση και στον προπονητή τόσο για την φιλοξενία όσο και για την αγωνιστική συμπεριφορά των παικτών της ομάδας του Καλου Νερο.

Παίξαμε σε πολύ δύσκολες καιρικές συνθήκες ένα ματς που έπρεπε πάση θυσία να κερδίσουμε. Αλλά απ’ότι έδειξαν τα πράγματα έπρεπε να κερδίσουμε και τον διαιτητή του αγώνα, Νικολόπουλο, ο οποίος βρέθηκε σε πολύ άσχημη μέρα. Δεν θέλω να ασχολούμαι καθόλου με τους διαιτητές αλλά κάποιες στιγμές μερικοί σε εξοργίζουν. Έχουμε πραγματικά αξιόλογους διαιτητές αλλά και οι υπόλοιποι ας δείξουν λίγη αγάπη και σεβασμό στο προϊόν ρε παιδιά.

Όσο για το ματς ήταν απλά μια δίκαιη νίκη. Το γεγονός πως 9 αγωνιστικές δεν έχουμε δεχτεί τέρμα είναι ίσως το πιο σημαντικό στην μέχρι τώρα πορεία μας. Σίγουρα κάτι καλό χτίζεται.Αξίζουν τα καλύτερα στους παίκτες μου για το χτεσινό παιχνίδι τους. Συνεχίζουμε πολύ ταπεινά τη δουλειά μας καθώς έχει πολύ δρόμο το πρωτάθλημα και φυσικά χρειάζεται να δουλεύουμε και να είμαστε πάντα σε εγρήγορση.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.