- Διαφήμιση -

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα της Α1 πραγματοποίησε, στην Τρίπολη επί του Πάνα, ο Πρωτέας Καλαμάτας με τα χαμόγελα να κάνουν και πάλι την εμφάνισή τους στο στρατόπεδο του καλαματιανού συλλόγου.

Καθοριστικό ρόλο στην θετική έκβαση του αγώνα έπαιξε, μεταξύ άλλων, o 24χρονος γκαρντ Γιάννης Παθιάκης που σκόραρε, οργάνωσε, έπαιξε άμυνα και λειτούργησε με ψυχραιμία στα κρίσιμα λεπτά της ανατροπής…

- Διαφήμιση -

“Δεν ξεκινήσαμε καλά το παιχνίδι, δεχτήκαμε κάποια εύκολα καλάθια στην πίεση που επιχειρήσαμε σε όλο το γήπεδο όμως καταφέραμε να κρατηθούμε κοντά στο σκορ κι αυτό μας βοήθησε ψυχολογικά. Στο δεύτερο ημίχρονο βγήκαμε περισσότερο αποφασισμένοι, σκληρύναμε αρκετά την άμυνα μας, βάλαμε κάποια μεγάλα σουτ, ήμασταν εύστοχοι και στις βολές και καταφέραμε να κερδίσουμε” μας είπε αρχικά ο Παθιάκης, ο οποίος είναι ένα από τα νέα πρόσωπα της ομάδας, προερχόμενος από την Καλαμάτα BC και συμπλήρωσε…” Δεν έχουμε ξεκινήσει τόσο καλά τη σεζόν, ήταν μόλις η πρώτη μας νίκη, αλλά είμαστε μια καινούργια ομάδα και θα χρειαστεί υπομονή από όλους. Το θετικό είναι ότι υπάρχει πολύ καλό κλίμα και ότι δουλεύουμε στις προπονήσεις ενώ επέστρεψαν και κάποιοι παίκτες από τραυματισμούς όπως για παράδειγμα ο Σκοπέτος. Είμαι σίγουρος ότι κάθε βδομάδα και από παιχνίδι σε παιχνίδι θα εμφανιζόμαστε βελτιωμένοι…”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.