- Διαφήμιση -

Aπόλυτος κυρίαρχος στις δυο ρακέτες, στο τελευταίο ματς με τον Πελασγό, ο πολύπειρος σέντερ και κορυφαίος ψηλός της Α1, Γιώργος Μπάκας, μίλησε στο “Sportsplus.gr” για τη νίκη επί του αρκαδικού σωματείου αλλά και το ξεκίνημα των “μελανόλευκων”… “Ήταν ένα ματς ρυθμού, όταν το ελέγξαμε καταφέραμε να κάμψουμε την αντίσταση του αντιπάλου. Πολύ δύσκολο παιχνίδι απέναντι σε μια από τις καλύτερες ομάδες της κατηγορίας.

Θεωρώ ότι κάθε ματς που περνά γινόμαστε και καλύτεροι. Δεν είμαστε σίγουρα στο 100%, κάτι που κρίνεται και λογικό με βάση τα προβλήματα τα οποία προέκυψαν αλλά και την ενσωμάτωση νέων προσώπων, ωστόσο δουλεύουμε πολύ στις προπονήσεις, γι αυτό και είμαι βέβαιος ότι από παιχνίδι σε παιχνίδι θα παρουσιαζόμαστε καλύτεροι. Μέσα από τη σκληρή δουλειά θα έρχονται και οι νίκες. Συγχαρητήρια σε όλους για το 3 στα 3″ μας είπε αρχικά και συμπλήρωσε “Ο στόχος μας είναι γνωστός και ξεκάθαρος, να φέρουμε την ομάδα στις εθνικές κατηγορίες εκεί δηλαδή όπου είναι και η θέση της”

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.