- Διαφήμιση -

Ένα νευρικό ματς και με τις δύο ομάδες να σπάνε τα “στεφάνια” φύλαγε το καλύτερο για το τέλος, με εκπληκτικό φινάλε και τον Πολύβιο να παίρνει το ροζ φύλλο αγώνα(56-57) με buzzer beater του Κώστα Σιδέρη (θα ακολουθήσει βίντεο από τα τελευταία δευτερόλεπτα).

Όπως είπαμε οι δύο ομάδες ήταν σε κακή επιθετική μέρα, με τις άμυνες να έχουν τον πρώτο λόγο, ειδικά στο δεύτερο δεκάλεπτο όταν και το επιμέρους σκορ ήταν 6-9, με τον Πολύβιο να πηγαίνει προηγούμενος στα αποδυτήρια με 23-24.

- Διαφήμιση -

Στο τρίτο δεκάλεπτο ο Πολύβιος έχτισε μια διαφορά 6 πόντων την οποία και διατηρούσε έως και λίγο πριν το τέλος του τρίτου δεκαλέπτου, όταν ο Κατσιαριμπάς με συνεχόμενους πόντους μείωσε για την ομάδα του στο καλάθι.

Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι ήταν ντέρμπι με τον Άρη Σκοπέτο να αναλαμβάνει δράση για την ομάδα του, στην επιστροφή του στην ενεργό δράση μετά από περίπου 10 μήνες. Με τρίποντό του έκανε το 54-51, ισοφάρισε ο Σιδέρης με δικό του για το 54-54, για να βάλει τον Πρωτέα και πάλι μπροστά ο ταλαντούχος γκαρντ με 2 εύστοχες ελεύθερες βολές για το 56-54.

Το σκορ αυτό παρέμεινε για περίπου 1,5 λεπτό με εκατέρωθεν άστοχες επιθέσεις και φτάνουμε στα 29 δευτερόλεπτα πριν το τέλος με την κατοχή για τον Πρωτέα και ολόκληρη επίθεση, την οποία δεν εκμεταλλεύεται και χάνει την κατοχή στα 8.9 πριν το τέλος καθώς παίκτης του πάτησε την πλάγια γραμμή.

Στην επίθεση του Πολύβιου ο Σιδέρης βγήκε στις 45 μοίρες και χωρίς να το σκεφτεί σούταρε ευστοχώντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για το τρίποντο της νίκης.

Στα 2.9 που απέμεναν ο Πρωτέας δεν κατάφερε να κάνει επίθεση ουσιαστικά με το τρίποντο του Σκοπέτου πίσω από το κέντρο να μη βρίσκει καν στεφάνι.

Τα δεκάλεπτα: 17-15, 23-24, 45-47, 56-57

Πρωτέας (Ψυχογιός – Ροζακέας): Μπόμπολης 6(1), Μασουρίδης, Κατσιαμπάνης 7, Σαραντόπουλος, Μωράκης 7(1), Κατσιαρίμπας 9, Ιωσηφίδης 11(1), Παυλόπουλος 4, Περσόπουλος, Σκοπέτος 10(2), Παθιάκης, Αλεξόπουλος 2

Πολύβιος (Τσώνης): Γιαννακόπουλος, Ανδριόπουλος 3(1), Σιαμπάνης 6, Αργύρης, Θεοδωρόπουλος 4, Μεντής, Βούλγαρης 8, Αναστασόπουλος 9, Σιδέρης 13(3), Ραυτογιαννης 12(1), Τσεκας 2.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.