- Διαφήμιση -

Σε ένα μέτριο ποιοτικά παιχνίδι, Εθνικός Μελιγαλά και Πάμισος αναδείχθηκαν ισόπαλοι με 1-1, αφήνοντας ανοικτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς.

Ο Πάμισος ήταν πολύ καλύτερος στο πρώτο ημίχρονο όταν και προηγήθηκε με τον Άγγελο Σαραντόπουλο και είχε καλή κυκλοφορία της μπάλας.

- Διαφήμιση -

Στο δεύτερο ημίχρονο οι “Νησιώτες” έριξαν απόδοση και οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν εκμεταλλευόμενοι το τραγικό λάθος του τερματοφύλακα Οικονομόπουλου, σε μια φάση για την οποία διαμαρτύρονται στον Πάμισο πως η μπάλα δεν πέρασε ολόκληρη τη γραμμή.

Το φιλμ του αγώνα

15′ Γκοοολλλ Τραγικό λάθος της άμυνας του Εθνικού και ο Σαραντόπουλος με ωραίο πλασέ έγραψε το 0-1

 

29′ Αναγκαστική αλλαγή στη θέση του Σαραντόπουλου ο Βλάχος

45′ Καλή ευκαιρία για τον Πάμισο με κεφαλιά του Αραπι να περνά λίγο άουτ

59′ Καλύβας στη θέση του Διακουμάκου

61 Καλή στιγμή για τον Εθνικό Μελιγαλά με ωραία κίνηση του Σαραντόπουλου

 

73′ Γκοοολ ισοφάρισε ο Εθνικός με απευθείας εκτέλεση φάουλ του Καλύβα και λανθασμένη εκτίμηση του Οικονομόπουλου

 

Εθνικός Μελιγαλά (Πάνος Πολίμος): Λίβας, Ντεμίρι, Μακρής, Μπούνας, Φέστας, Σεμούνι, Λυμπερόπουλος(87΄Καλογερόπουλος), Καρατζούλιας, Λάγιος, Διακουμάκος(59΄Καλύβας), Σαραντόπουλος

Πάμισος (Γιώργος Καλόμαλος): Οικονομόπουλος, Αριστομενόπουλος, Χαραλαμπόπουλος, Φιλόπουλος, Κατσιβαρδέας, Μωράκης, Κουλόπουλος, Αράπι(83΄Τσούκλερης), Σαραντόπουλος(29΄λ.τ. Βλάχος), Παπαδόπουλος(85΄Στασινόπουλος), Ντίσα(70΄Μπόρχαν)



- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.