- Διαφήμιση -

Μετά από περίπου 20 μέρες από τη μεταξύ τους αναμέτρηση για την 4η αγωνιστική, Α.Ο. Μεθώνης και Εράνη Φιλιατρών έρχονται ξανά αντιμέτωπες για τον πρώτο αγώνα της προημιτελικής φάσης του κυπέλλου Μεσσηνίας. Στον μεταξύ τους αγώνα στο πρωτάθλημα η Μεθώνη είχε επικρατήσει με 3-1 με τέρματα των Σαμπάνι, Σούλα και Πεϊδη ενώ το μόνο που κατάφεραν οι Φιλιατρινοί ήταν να μειώσουν με τον Πέππα.

Η πορεία τους μέχρι έδώ

Ο Α.Ο. Μεθώνης απέκλεισε εντός έδρας τον Α.Ο. Δωρίου με 3-1 και τον Απόλλωνα Πεταλιδίου με 3-0.

- Διαφήμιση -

Η Εράνη Φιλιατρών έδωσε και αυτή 2 εντός έδρας ματς. Αρχικά απέκλεισε τον Ακρίτας Κορώνης με 2-1 και έπειτα σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι τον ΠΑΟ Καλού Νερού με 5-2 στην παράταση, σε ένα παιχνίδι που είχε βρεθεί πίσω στο σκορ με 0-2.

Το ρεπορτάζ για τον αυριανό αγώνα

Οι γηπεδούχοι θα στερηθούν τις υπηρεσίες του Δημήτρη Παπαδημητρίου ο οποίος υποφέρει από ένα τράβηγμα στο λαγόνιο και κάνει αγώνα δρόμου για να είναι έτοιμος για τον αγώνα του Σαββάτου στους Γαργαλιάνους απέναντι στον Τέλο Άγρα.

Οι φιλοξενούμενοι έχουν σοβαρά προβλήματα απουσιών καθώς εκτός μάχης είναι οι τραυματίες Τσουλάκος, Μπουρδέκας και Νίκος Χρονόπουλος καθώς και ο τιμωρημένος Λυκούργος Ανδρώνης που θα εκτίσει την τελευταία αγωνιστική της τιμωρίας του.

Διαιτητής της αυριανής αναμέτρησης ορίστηκε ο Πλακογιάννης με βοηθούς τους Τσοπανάκη και Γάκη

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.