- Διαφήμιση -

Από τους κορυφαίους του Πολύβιου στη νίκη επί του Κάστρου Μονεμβάσιας, ο πολύπειρος καλαματιανός σέντερ Γιάννης Βούλγαρης μίλησε στο “Sportsplus.gr” για την κατάκτηση του πρώτου ροζ φύλλου το οποίο χρειαζόταν πάση θυσία η ομάδα του…

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι που έπρεπε να πάρουμε πάση θυσία μιας και προερχόμασταν από την ήττα στους Γαργαλιάνους. Τη χρειαζόμασταν για τους βαθμούς αλλά και για να ξεπεράσουμε τον άσχημο τρόπο με τον οποίο χάσαμε στην πρεμιέρα.

- Διαφήμιση -

Ξεκινήσαμε το παιχνίδι με αρκετά λάθη, στα πρώτα 3-4 λεπτά, όμως στη συνέχεια καταφέραμε να ισορροπήσουμε το παιχνίδι “χτίζοντας” μια μικρή διαφορά στο πρώτο ημίχρονο. Κρατήσαμε τη διαφορά αυτή και στο δεύτερο ημίχρονο μένοντας συγκεντρωμένοι και προσηλωμένοι στο στόχο μας που ήταν μονάχα η νίκη” είπε αρχικά ο σπουδαίος σέντερ και συμπλήρωσε: “Είμαστε μια ομάδα καινούργια με 8 νέους παίκτες που χρειάζεται να δουλέψει πάρα πολύ στο γήπεδο για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο. Σίγουρα θα χρειαστούμε χρόνο.

Νομίζω ωστόσο ότι με το πέρασμα του χρόνου θα βελτιωνόμαστε και θα πάρουμε τις νίκες που απαιτούνται για να αποφύγουμε τα πλέι-άουτ. Άποψή μου είναι ότι μπορούμε να ψάξουμε και να πετύχουμε την εδραίωσή μας σε πιο ψηλές θέσεις”.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.