- Διαφήμιση -

Ο Σπύρος Τσίκινης ανέλαβε το καλοκαίρι το έργο της καθιέρωσης του Ακρίτα Κορώνης στην Α΄Τοπική και το ξεκίνημά του αποδεικνύει πως ήταν ο κατάλληλος άνθρωπος για να το κάνει αυτό. Μετά το πέρας των 6 πρώτων αγωνιστικών ο Ακρίτας φιγουράρει στη 2η θέση με 13 βαθμούς, μόλις έναν πίσω από τον πρώτο Πάμισο, πετυχαίνοντας και εντυπωσιακές νίκες όπως αυτή του Σαββάτου όπου ανέτρεψε το εις βάρος του 0-3 και κέρδισε με 4-3 την ισχυρότατη Εράνη.

Ο Σπύρος Τσίκινης μίλησε στο SportsPlus για το προχθεσινό ματς και όχι μόνο.

- Διαφήμιση -

Αναλυτικά τα όσα μας δήλωσε:

” Η Εράνη μπήκε καλύτερα στο ματς και τιμωρώντας και κάποια δικά μας λάθη βρέθηκε μπροστά στο σκορ με 0-3 στο 20ο λεπτό. Ήταν μια πολύ δύσκολη κατάσταση για εμάς αλλά δε σταματήσαμε ποτέ να πιστεύουμε πως μπορούμε να αντιδράσουμε. Πολύ σημαντικό στοιχείο για την εξέλιξη του ματς είναι το γεγονός πως καταφέραμε να μειώσουμε πριν τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Το δεύτερο ημίχρονο ήταν μια εντελώς διαφορετική ιστορία, ήμασταν πολύ καλύτεροι και δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες. Καταφέραμε τελικά να βάλουμε τα 3 γκολ που χρειαζόμασταν και πετύχαμε μια πραγματικά σπουδαία νίκη απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Περισσότερο από τη νίκη μου άρεσε ο μαχητικός χαρακτήρας των παικτών μου και το γεγονός πως δεν τα παρατήσαμε ποτέ, κάτι που είναι πολύ δύσκολο όταν χάνεις με 0-3 μέσα στην έδρα σου στο 20λεπτο.

Όταν ανέλαβα το καλοκαίρι στόχος ήταν να πετύχουμε μια άνετη παραμονή και να καθιερώσουμε την ομάδα στην Α΄Τοπική Κατηγορία. Μετά το πέρας των 6 πρώτων αγωνιστικών θεωρώ πως μπορούμε να τερματίσουμε υψηλότερα χωρίς αυτό όμως να μας αποπροσανατολίζει από τον αρχικό μας στόχο. Μαζί με την άνετη παραμονή θέλουμε να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο και να το ευχαριστιόμαστε πρώτα απ’όλα εμείς, και να τερματίσουμε όσο το δυνατόν υψηλότερα γίνεται.

Είναι πολύ σημαντικό πως στην ομάδα αγωνίζονται αρκετά παιδιά από την Κορώνη, τα οποία με κάποιες καλοκαιρινές προσθήκες που έγιναν. έχουν γίνει ένα δυνατό σύνολο, το οποίο στηρίζει ο κόσμος της περιοχής όπως και η διοίκηση που είναι δίπλα μας σε οτιδήποτε χρειαστούμε.

Για εμάς ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι στην Ανδρούσα. Αν θυμάστε όλοι έλεγαν πως η ομάδα της Ανδρούσας δε θα είναι ανταγωνιστική μετά τη φυγή πολλών ποδοσφαιριστών της το καλοκαίρι αλλά τα παιδιά εκεί τους διαψεύδουν ήδη, έχοντας μαζέψει 7 βαθμούς. Το παιχνίδι όπως και όλα στην κατηγορία θα είναι δύσκολο, εμείς θα πάμε για να κάνουμε το παιχνίδι μας και να πάρουμε τη νίκη, όπως κάνουμε σε όλα τα ματς ανεξαρτήτως έδρας και αντιπάλου.”

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.