- Διαφήμιση -

Ένα παιχνίδι συνυφασμένο με μεγαλύτερες κατηγορίες θα διεξαχθεί αύριο το μεσημέρι στο Στάδιο, όπου η Καλαμάτα θα υποδεχθεί τον Ιωνικό.

Η Καλαμάτα βρίσκεται στην 1η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 7 βαθμούς ενώ ο Ιωνικός έχει 4 και θέλει να ρεφάρει την εντός έδρας ήττα του την περασμένη αγωνιστική από τον ΟΦ Ιεράπετρας.

- Διαφήμιση -

Στα αγωνιστικά νέα, ξεκινώντας από τους φιλοξενούμενους, ο Δημήτρης Αρναούτης δεν μπορεί να υπολογίζει στους Σμυρλή, Μάναλη και Παπουτσογιαννόπουλο, οι οποίοι βρίσκονται με την Εθνική Ενόπλων στην Κίνα. Αντιθέτως κανονικά υπολογίζονται οι Καλογέρης,Μακρίδης και Τσιριγώτης  οι οποίοι ήταν τραυματίες αλλά ξεπέρασαν τα προβλήματά τους.

Στο μελανόλευκο στρατόπεδο υπάρχουν επίσης απουσίες στην Εθνική Ενόπλων, τόσο σε ποδοσφαιριστές (Κουϊρουκίδης και Κωνσταντινόπουλος) όσο και στο τεχνικό τιμ (Χριστοφιλέας, Λυμπερόπουλος).

Το ευχάριστο νέο είναι πως ο Τζόκιτς προπονείται κανονικά και είναι έτοιμος για τον αυριανό αγώνα.

Όσον αφορά τον καταρτισμό της ενδεκάδας σίγουροι θα πρέπει να θεωρούνται οι 4 της άμυνας (Τσουβαλτσίδης, Ιντζίδης, Μάκος, Γαλούπης), ο Στεργίδης στο δεξιό άκρο της μεσαίας γραμμής και ο Βουκμίροβιτς ως δεκάρι.

Όσον αφορά τον τερματοφύλακα, θεωρητικά το προβάδισμα έχει ο Πάντος ο οποίος αγωνίστηκε στο εντός έδρας ματς με τον Ιαλυσό, σε αντίθεση με τον Στεφανάκο που φαίνεται να προτιμάται για τα εκτός έδρας παιχνίδια (Αιγάλεω, Νίκη Βόλου), σε μια επιλογή όπου υπάρχει αρκετό ενδιαφέρον καθώς έχει επιστρέψει και ο θεωρητικά βασικός Κασωτάκης.

Στα κεντρικά χαφ, λογικά θα ξεκινήσουν οι Ζαχαρόπουλος – Μπάμπης, οι οποίοι έχουν δέσει αρκετά χωρίς να αποκλείεται παρουσία στην ενδεκάδα του Τζόκιτς, ο οποίος μπορεί να κάνει τη διαφορά στο κέντρο αλλά προέρχεται από τραυματισμό. Ένα σχήμα που περιέχει και τους 3 δεν θα έπρεπε επίσης να αποκλειστεί.

Για το αριστερό άκρο της μεσαίας γραμμής προβάδισμα έχει ο σκόρερ της ισοφάρισης στο Βόλο, Οσμάνατζιτς και για τη θέση του σέντερ φορ ο Αλεξόπουλος, εκτός αν κριθεί πως ο Ράκιτς είναι πλέον σε θέση να βγάλει ολόληρο 90λεπτο.

Η πιθανή ενδεκάδα λοιπόν είναι: Πάντος – Τσουβαλτσίδης, Ιντζίδης, Μάκος, Γαλούπης, – Ζαχαρόπουλος, Μπάμπης – Στεργίδης, Βουκμίροβιτς, Οσμάνατζιτς – Αλεξόπουλος

Διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι οι Μπαίλης (Πρέβεζας/ Λευκάδας) με βοηθούς τους Πήτα, Καραλή (Ηλείας)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.