- Διαφήμιση -

Δύο γκολ του Μαρκ Φερνάντεθ στην αρχή του αγώνα έκριναν την αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με τον Ατρόμητο, για την πρώτη νίκη των Αρκάδων στο πρωτάθλημα με το τελικό 2-1.

Στην 4η αγωνιστική της Superleague έσπασε το… ρόδι, ο Αστέρας Τρίπολης, επικρατώντας με 2-1 του Ατρομήτου, για το πρώτο νικηφόρο αποτέλεσμα, αλλά και τους πρώτους βαθμούς στο πρωτάθλημα.

Ο Μαρκ Φερνάντεθ ήταν ο απόλυτος πρωταγωνιστής για τους Αρκάδες σκοράροντας δις στο 3΄ και στο 6, για τον απόλυτο «αιφνιδιασμό» της ομάδας του στους Περιστεριώτες.

- Διαφήμιση -

Οι φιλοξενούμενοι του Αναστασίου προσπάθησαν να αντιδράσουν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο, οπότε και βρήκαν νωρίς το γκολ (στο 53΄) με τον Ρισβάνη, αλλά δεν κατάφεραν στη συνέχεια να βρουν και το γκολ της ισοφάρισης, με το 2-1 να μένει μέχρι τέλους.

Οι συνθέσεις στο Αστέρας Τρίπολης – Ατρόμητος

Αστέρα Τρίπολης (Μπόρχα Χιμένεθ): Παπαδόπουλος- Κώτσιρας, Πασαλίδης, Βαλιέντε, Μαρτίνεθ, Μουνάφο, Καπίγια, Ριέρα (76′ Κρέσπι), Μαρκ Φερνάντεθ,Λουίς Φερνάντεθ (86′ Ιγκλέσιας), Χαουρέγκι (65′ λ.τρ. Μπόρχα Φερνάντεθ).

Ατρόμητος (Γιάννης Αναστασίου): Μανδάς, Νάτσος, Γούτας, Ρισβάνης, Κατράνης, Καχίλα (21′ Μπαένα), Χαρίσης, Μάντσον (46′ Νταβιώτης), Μανούσος, Βέλλιος, Ρόσα (89′ Γιακουμάκης).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.