- Διαφήμιση -

Με τον καλύτερο τρόπο μπήκε στο νέο πρωτάθλημα η Ντόρτμουντ που συνέτριψε με 5-1 την Άουγκσμπουργκ για την πρεμιέρα της Bundesliga και βρέθηκε ήδη στο +2 από την Μπάγερν.

Το ματς βέβαια δεν ξεκίνησε ιδανικά για τους «κιτρινόμαυρους» καθώς οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν με τη σέντρα με τον Νίντερλεχνερμόλις να κάνει το 0-1 από τη μικρή περιοχή ύστερα από όμορφη ομαδική προσπάθεια.

- Διαφήμιση -

Η απάντηση ήταν άμεση για την Ντόρτμουντ με τον Πάκο Αλκάθερ να κάνει το 1-1 στο 3′ από κοντά ύστερα από ασταθές διώξιμο του τερματοφύλακα της Άουγκσπουργκ. Μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους η Ντόρτμουντ έχασε ευκαιρίες για να γυρίσει το ματς, κάτι που έγινε τελικά στο δεύτερο μέρος που υπήρξε πανδαισία γκολ.

Εννέα λεπτά ήταν αρκετά για να μετατραπεί το 1-1 σε 4-1 με τους Σάντσο, Ρόις και Αλκάθερ που σκόραρε ξανά (και ασίστ στον Ρόις) να τελειώνουν την υπόθεση νίκη. Στο 82′ ήρθε και το κερασάκι στην τούρτα όταν ο Μπραντ, στο ντεμπούτο του, έκανε το 5-1 από σέντρα του Βίτσελ.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.