Α.Ο.Π.Κ Πατίστα: Ευχαριστήρια ανακοίνωση

46
- Διαφήμιση -

Ο Α.Ο.Π.Κ Πατιστα ως συνδιοργανωτής του 1ου Διεθνούς τουρνουά ποδοσφαιρου γυναικών στην πόλη μας,θα ήθελε να ευχαριστήσει από καρδιάς :
– Την Περιφέρεια Πελοποννήσου ,και προσωπικά τον περιφερειάρχη κ.Τατούλη Πέτρο και την αντιπεριφερειάρχη κ.Νικολάκου Ντίνα ,που από την πρώτη στιγμή πίστεψαν στην υλοποίηση αυτού του τουρνουά, και έκαναν τα πάντα για την υποστήριξή του.
– Την ΕΠΣ Μεσσηνίας και στον πρόεδρο της κ.Σπιλιωτη Βασίλειο που εκανε ότι χρειαζόταν από τη μεριά της ΕΠΣΜ,να είναι όλα στην εντέλεια.
– Τον Μεσσηνιακό Γυμναστικό Σύλλογο που έκανε τα πάντα για την υποστήριξη του Τουρνουά με την παραχώρηση του γηπέδου .
– τον Δήμο και ιδιαίτερα τον αθλητικό φορέα, για την παραχώρηση του Δημοτικού γηπέδου Σφαγείων .
– Την μεγάλη ομάδα του νόμου μας ,την Καλαμάτα και ιδιαιτέρως τον προπονητή της τον κ.Χριστόπουλο,που μας διευκόλυνε να πραγματοποιηθούν τα παιχνίδια και οι προπονήσεις των εθνικών ομάδων .
– Το Elite City Resort που η διοίκηση του συγκροτήματος,αλλά και το προσωπικο,έκαναν ότι καλύτερο,για να μην λείψει τίποτα από τις αποστολές των εθνικών ομάδων ,ώστε να έχουν υπέροχη διαμονή στην πόλη μας.

Υπεύθυνος Διοργανωσης : Νίκος Κακαλέτρης

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.