Γιάννης Μπάκας: Κρατάμε τη νίκη με τη Δόξα, στόχος μας εξ’αρχής η άνοδος

58
- Διαφήμιση -
Ο Γιάννης Μπάκας ήταν ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος στη νίκη του Πανιωνίου Καλαμάτας απέναντι στη Δόξα Καλαμάτας με 1-0. Ο ικανότατος μεσοεπιθετικός είχε μπει στο παιχνίδι ένα λεπτό νωρίτερα και αποτέλεσε πραγματικά τη χρυσή αλλαγή για την ομάδα του.
Ο Γιάννης Μπάκας μας δήλωσε στο SportsPlus:
” Όσον αφορά το παιχνίδι του Σαββάτου με τη Δόξα Καλαμάτας, ξέραμε πως δε θα είναι εύκολο, είχαμε πολλές αλλαγές στην ενδεκάδα λόγω τραυματισμών και κάποιων παιχτών που είχαν υποχρεώσεις με της δουλειές τους.
Το παιχνίδι δεν ξεκίνησε τόσο καλά για μας στο πρώτο μέρος του παιχνιδιού αν και είχαμε αρκετές φάσεις που θα μπορούσαμε να ανοίξουμε το σκορ από νωρίς. Τελικά το καταφέραμε στο δεύτερο ημίχρονο αφού η ομάδα ανέβηκε και πίεσε ψηλά.
Σημασία έχει ότι πήραμε τους τρεις βαθμούς και συνεχίζουμε για τον στόχο μας που ήταν εξ’αρχής η άνοδος. Κοιτάμε ένα ένα παιχνίδι ξεχωριστά κάθε φορά. Τώρα παίζουμε ένα πολύ δύσκολο παιχνίδι με το Βλαχοπούλο εκτός έδρας και θα προσπαθήσουμε να πάρουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για το στόχο μας.
Τέλος θέλω να ευχηθώ στον παίκτη της Λογγά Μιχάλη Πολιτη περαστικά και ταχεία ανάρρωση.”

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.