Ολυμπιακός Καλαμάτας – Ομόνοια 0-1: Διπλό ελπίδας για παραμονή με Ροβολή

105
- Διαφήμιση -

Ζωντανή στο κυνήγι της παραμονής έμεινε η ομάδα της Ομόνοιας, η οποία πήρε το διπλό με 0-1 κόντρα στον Ολυμπιακό Καλαμάτας, στην κοινή τους έδρα το Γ.Λουκαρέας. Το μοναδικό τέρμα της αναμέτρησης πέτυχε ο Ροβολής με κοντινή προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Τζανετάκου και κεφαλιά ασίστ του Πολυμενέα στο 86ο λεπτό.

Στα αγωνιστικά, ισορροπημένο ήταν το παιχνίδι αλλά αν κάποια ομάδα άξιζε τη νίκη αυτή ήταν η Ομόνοια, η οποία τα κατάφερε στο 86ο λεπτό.

- Διαφήμιση -

Μέχρι το γκολ οι δύο ομάδες είχαν από μια κλασική ευκαιρία. Στο 61ο λεπτό ο Πεϊδης πέρασε τη μπάλα πάνω από τον Αντωνόπουλο αλλά ο Μπούνας πρόλαβε πριν περάσει η μπάλα τη γραμμή.

Ο Ολυμπιακός απάντησε με το Σαραντόπουλο να μη μπορεί να εκμεταλλευτεί την εκτέλεση φάουλ του Αλεξανδρόπουλου στο 75ο λεπτό και να αστοχεί από πλεονεκτική θέση.

Άριστη η διαιτησία του Γιαννόπουλου και των βοηθών του Γεωργαντά και Σταυρόπουλου.

Ολυμπιακός Καλαμάτας: Αντωνόπουλος, Μπούνας, Κουπούζος(76΄Γιαννουκάκης), Κορομηλάς, Μπαζάνης, Ζέππος, Μάλαμας(66΄λ.τ. Γαβράς), Μπέρμπερι, Τσάνι(52΄Canaliaj), Αλεξανδρόπουλος, Σαραντόπουλος

Ομόνοια: Κατσαρέας, Οικονομόπουλος, Καρδάσης(75΄Τζανετάκος), Στυλιανόπουλος, Φέστας, Πολυμενέας, Πεϊδης, Γουδέλης(52΄Κουλουμπός), Ροβολής(90΄Δικαιουλάκος), Τάφα, Πικιός(14΄λ.τ. Γιαννέλης)

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.