Λαγωνικάκος: Στοχεύουμε ψηλά μέσα από το καλό ποδόσφαιρο

70
- Διαφήμιση -
Ο Ηλίας Λαγωνικάκος αποτελεί ένα από τα βασικά γρανάζια της καλοκουρδισμένης μηχανής της Σπερχογείας του Καλόμαλου. Ο ταλαντούχος κεντρικός αμυντικός, πέρα από τις αμυντικές του αποστολές, βοηθάει και στο σκοράρισμα, έχοντας πετύχει ήδη δύο τέρματα στο πρωτάθλημα, με πιο πρόσφατο αυτό του Σαββάτου κόντρα στον Πανθουριακό.
Ο Ηλίας Λαγωνικάκος δήλωσε στο SportsPlus:
Ήταν ένα κρίσιμο παιχνίδι για την ομάδα μας απέναντισε έναν από τους πιο δύσκολους αντιπάλους στο πρωτάθλημα. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο και για τις δύο ομάδες. Στο πρώτο ημίχρονο ο Πανθουριακός ήταν καλύτερος αλλά καταφέραμε και βρεθήκαμε μπροστά στο σκορ. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εμείς την υπέροχη και ευτυχήσαμε να πετύχουμε άλλο ένα γκολ με την ομαδική δουλειά.
Στόχοι της ομάδας είναι βρεθούμε όσο πιο ψηλά γίνεται στην βαθμολογία και παράλληλα να παίζουμε καλό ποδόσφαιρο, γι’αυτό και  κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και δουλεύουμε επάνω σε αυτο.

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.