Στο Ασπρόχωμα προπονείται η Μαύρη Θύελλα εν’όψει Λέρνας

39
- Διαφήμιση -

Στην τελική ευθεία για την έναρξη του πρωταθλήματος και του εκτός έδρας αγώνα με την Ένωση Λέρνας έχει μπει η ομάδα μας. Ο Γιάννης Χριστόπουλος προπόνησε την Παρασκευή το πρωί τους μελανόλευκους στο γήπεδο Ασπροχώματος, το οποίο διαθέτει πλαστικό χορτοτάπητα προκειμένου να υπάρξει η όσο το δυνατόν καλύτερη εξοικείωση με τις συνθήκες που θα βρούν στο Δημοτικό γήπεδο Λέρνας την Κυριακή.

Ο Δημήτρης Ψάνης, ο οποίος τις προηγούμενες μέρες ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα, μπήκε κανονικά με την ομάδα ενώ μέρος του προγράμματος και ατομικό εξαιτίας ενοχλήσεων έκανε ο Γιάννης Τσόπελας.

- Διαφήμιση -

Θετικά εξελίσσεται η αποθεραπεία του Νταγκούλου ο οποίος μπεί από τις αρχές της εβδομάδας στο πρόγραμμα της ομάδας. Έχει λάβει μέρος και σε δίτερμα ενώ παράλληλα ακολουθεί συγκεκριμένο πρόγραμμα βελτίωσης της φυσικής κατάστασης.

Ειδικό πρόγραμμα ακολουθεί και ο Κώστας Τάμπας.

Το Σάββατο οι μελανόλευκοι θα προπονηθούν και πάλι στο γήπεδο Ασπροχώματος και ο Γιάννης Χριστόπουλος θα ανακοινώσει την αποστολή για την Αργολίδα.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.