Καλαμάτα – Πάμισος 2-1: Δίκαιη πρόκριση για τη Μαύρη Θύελλα

115
- Διαφήμιση -

Σε έναν αγώνα που παρά τα αντιθέτως θρυλούμενα διεξήχθη σε πολύ καλές συνθήκες, η ομάδα της Καλαμάτας παρουσιάστηκε καλύτερη και επικράτησε στην παράταση με 2-1 απέναντι στο μαχητικό Πάμισο.

Η Καλαμάτα έδειξε από νωρίς τις διαθέσεις της και στο 12ο λεπτό ο Πινδώνης με σουτ από τα όρια της περιοχής σημάδεψε το δεξί κάθετο δοκάρι του Τρακάκη.

- Διαφήμιση -

Δύο λεπτά αργότερα ο Μίνγκας εκτέλεσε το κόρνερ και ο Βοσκόπουλος, προλαβαίνοντας την έξοδο του Τρακάκη, έστειλε με κεφαλιά τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

 

Στο 29ο λεπτό ο Γιόνδης με ωραία ενέργεια πέρασε δύο παίκτες αλλά νικήθηκε στο τετ α τετ από τον πολύ καλό χθες Τρακάκη. 3 λεπτά αργότερα είχαμε ακόμα μια ευκαιρία από εκτέλεση κόρνερ για την Καλαμάτα, όταν ο Μίνγκας έστειλε τη μπάλα στο πρώτο δοκάρι από δεξιά και ο Πινδώνης είδε την κεφαλιά που επιχείρησε να πηγαίνει ελάχιστα πάνω από το οριζόντιο δοκάρι.

Η τελευταία φάση του πρώτου ημιχρόνου άνηκε στον Πάμισο, όταν ο Σαραντόπουλος από το ύψος της σέντρας και αριστερά είδε εκτός εστίας το Βούρα και με εξωτερικό φάλτσο προσπάθησε να τον κρεμάσει αλλά η μπάλα δεν του έκανε το χατίρι και κατέληξε λίγο πάνω από την εστία του έμπειρου τερματοφύλακα της Καλαμάτας.

Η Μαύρη Θύελλα κατάφερε να μπει μπροστά στο σκορ στο 52ο λεπτό όταν ο Αθανασόπουλος έκανε ωραία σέντρα από δεξιά για το Γιόνδη, αυτός σημάδεψε με κεφαλιά το οριζόντιο δοκάρι, αλλά στην επαναφορά ο Μίνγκας με κεφαλιά προ κενής εστίας έκανε το 1-0 μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς για τους γηπεδούχους.

Μετά το γκολ, αντί να ανέβει ο ρυθμός του παιχνιδιού, έπεσε τελείως. Η Καλαμάτα φάνηκε να αρκείται στο 1-0 και κυκλοφορούσε με ασφάλεια τη μπάλα και ο Πάμισος δεν άλλαξε το αμυντικό του πλάνο για το παιχνίδι και συνέχισε να παίζει κάτω από τη σέντρα ουσιαστικά.

Στο 84ο λεπτό όμως σε μια φάση που δε προμήνυε κίνδυνο, ο Φουάσης έκανε λάθος υπολογισμό και ανέτρεψε τον Αριστομενόπουλο, με τον Αλεξέα να υποδεικνύει το πέναλτι και να βγάζει κίτρινη κάρτα στο θύτη, αντί για κόκκινη καθώς ήταν σε προφανή θέση για γκολ.

Ο Άγγελος Σαραντόπουλος ανέλαβε την εκτέλεση, και σημαδεύοντας την αριστερή γωνία του Βούρα έγραψε το 1-1, μέσα σε πανδαιμόνιο από τους 100 οπαδούς του Παμίσου.

Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση, στην οποία η ομάδα της Καλαμάτας ήταν καλύτερη όπως και στην κανονική διάρκεια του παιχνιδιού, και στο 105ο λεπτό, ο Μαστραντωνάκης με καρφωτή κεφαλιά μετά από ωραία σέντρα του Τσόπελα, έγραψε το τελικό 2-1.

Στο 112ο λεπτό ο “χρυσός σκόρερ” της Καλαμάτας είδε (πολύ αυστηρή) δεύτερη κίτρινη από τον Αλεξέα και αποβλήθηκε, χάνοντας έτσι το παιχνίδι με τη Λέρνα για την 1η αγωνιστική της Γ΄Εθνικής.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Βούρας, Τσόπελας, Φουάσης, Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Αντωνιάδης, Ζελέκου(70΄Μαστραντωνάκης), Πινδώνης, Αθανασόπουλος(118΄Μπίζος), Μίνγκας(109΄Ζαχαρόπουλος), Γιόνδης(77΄Λαθύρης)

ΠΑΜΙΣΟΣ: Τρακάκης, Δημητρακόπουλος Σ., Σαραντόπουλος, Μπριλάκης, Δοδοντσάκης, Μωράκης, Βλάχος(70΄Πορής), Ντε Μολ(78΄Αριστομενόπουλος), Νινιός(92΄Κωστάκης), Σέγκμπια, Ηλιόπουλος(57΄Δημητρακόπουλος Ο.)

 

 

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.