ΗΡΑΚΛΗΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ – ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ 2-3: Σφράγισε την πρόκριση με σόου Βέλλη

92
- Διαφήμιση -

Με ένα φοβερο και τρομερό Βέλλη, ο Τέλος Άγρας διπλασίασε τις νίκες του απέναντι στον Ηρακλή Καλαμάτας με 2-3, σφραγίζοντας με τον τρόπο αυτό την πρόκριση του στην επόμενη φάση.

Οι φιλοξενούμενοι μπήκαν καλύτερα στον αγώνα και προηγήθηκαν στο 23o λεπτό με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βέλλη, σε παράβαση που κέρδισε ο ίδιος από το Σκαρπαλέζο.

- Διαφήμιση -

Στο 37ο λεπτό έγινε το 0-2 μετά από ωραία κάθετη του Γεωργιόπουλου στο Βέλλη, ο οποίος με αριστερό σουτ μέσα από την περιοχή νίκησε το Μητσέα, σφραγίζοντας ουσιαστικά την πρόκριση της ομάδας του.

Στο 54ο λεπτό ολοκληρώθηκε η παράσταση του Βέλλη με ωραίο μονοκόμματο δεξί σουτ στα όρια της περιοχής από δεξιά, για το 0-3 του Άγρα.

Οι γηπεδούχοι, παρά το γεγονός πως δεν είχαν ελπίδες για πρόκριση, δεν παράτησαν το παιχνίδι και κατόρθωσαν να μειώσουν το σκορ με δύο τέρματα του Ηλία Βαϊτση.

Στο 74ο λεπτό ο Κωνσταντόπουλος Β. με ωραία κάθετη βρήκε το Βαϊτση, ο οποίος αφού πέρασε και τον αντίπαλο τερματοφύλακα, με αριστερό σουτ έκανε το 1-3.

5 λεπτά αργότερα ο ίδιος παίκτης με ωραίο γυριστό σουτ μετά από σέντρα του Μάρη έγραψε το τελικό 2-3.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Μητσέας, Κορομηλάς(86΄Αλαμάρας), Σκαρπαλέζος(52΄Παναγόπουλος), Κωνσταντόπουλος Α., Κωνσταντόπουλος Β., Μάρης, Μπακλαβάς(80΄Μουρούφας), Κατσαρός(82΄Μπάκας), Παπαδέας, Βαϊτσης, Λύρας

ΤΕΛΟΣ ΑΓΡΑΣ: Αλεξόπουλος(63΄Λάππας), Bolun, Ανδρώνης, Γεωργόπουλος, Αλεβίζος, Αναστασόπουλος, Βέλλης(52΄Καυκής), Γεωργιόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Κάππος, Αναστασόπουλος

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.