- Διαφήμιση -

Πολύ… άτυχο 24ωρο για τον Φεντερίκο Μακέντα. Μια ημέρα μετά το χαμένο πέναλτι στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ο Ιταλός επιθετικός υπέστη θλάση, όπως και ο Σέχου. Ίωση ο Μαυρομάτης – Οσφυαλγία ο Φάουστο.

Αρκετά είναι τα προβλήματα που πρέπει να αντιμετωπίσει ο Γιώργος Δώνης στον Παναθηναϊκό, μια ημέρα μετά το 1-1 με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ. Σημαντικότερο όλων, αυτό του Φεντερίκο Μακέντα.

Ο Μακέντα υπέστη θλάση δευτέρου βαθμού στον προσαγωγό του αριστερού ποδιού σ τη σημερινή προπόνηση των «πράσινων» που διεξήχθη στο “Γεώργιος Καλαφάτης” και θα απουσιάσει δύο με τρεις εβδομάδες!

- Διαφήμιση -

Θλάση δευτέρου βαθμού στον οπίσθιο μηριαίο υπέστη ο Χρήστος Σέχου και θα μείνει εκτός για τρεις εβδομάδες. Εκτός προπόνησης έμεινε ο Φάνης Μαυρομμάτης, αφού έχει ίωση.

Θεραπεία ακολούθησαν οι Ζοάο Νούνες και Φάουστο Τιένθα που υποφέρει από οσφυαλγία, ενώ μόνο γυμναστήριο έκαναν οι Μπαρτ Σένκεφελντ και Γιοάν Μολό.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.