- Διαφήμιση -

 Ο Δημήτρης Κυριακόπουλος θα βρίσκεται και τη νέα σεζόν στη διάθεση του Αντώνη Κούτρη ακολουθώντας την πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα της Γ’ εθνικής. Ο 22χρονος Center έδωσε τα χέρια με τη διοίκηση και ανανέωσε και αυτός το συμβόλαιό του για την νέα μπασκετική χρονιά.

Ο ίδιος δήλωσε:
«Αρχικά θέλω να πω ότι είμαι πολύ χαρούμενος που ανανέωσα με την ομάδα των Γαργαλιάνων και θα συνεχίσουμε μαζί το ταξίδι στη Γ εθνική. Έχουμε ένα πολύ καλό σύνολο που ξεκινάει από τους ανθρώπους της διοίκησης που μας έχουν προσφέρει πολλά και τον προπονητή μας Αντώνη Κούτρη που έχει καταφέρει να δημιουργήσει μια απίστευτη χημεία και αγάπη μεταξύ μας. Ήταν μια απίστευτη χρόνια, κερδίζοντας το πρωτάθλημα αήττητοι και είμαι βέβαιος ότι με σκληρή δουλειά θα είμαστε ακόμα καλύτεροι και θα επιτύχουμε τους στόχους μας.»

- Διαφήμιση -
- Διαφήμιση -

5 Σχόλια

  1. Δεν είναι γελοίο όταν αντιγράφετε τα άρθρα copy paste ενώ το δικό σας είναι copy protected; Για ένα φίλο ρωτάω…

      • Το να αντιγράφετε τα άρθρα χωρίς να δηλώνετε την πηγή τους και χωρίς να έχετε πάρει άδεια από τον αρθρογράφο νομίζω δεν επιτρέπεται. Εάν ισχύει κάτι άλλο τότε foul δικό μου!

          • Μα ακριβώς αυτό κάνετε, αντιγραφή. Η κοπέλα δεν γράφει για το sportsplus αλλά για το δικό της σάιτ. Πουθενά δεν αναφέρετε ότι το κείμενο είναι η επίσημη ανακοίνωση του συλλόγου ή κάτι ανάλογο. Αλλά μάλλον δεν καταλαβαίνετε οπότε καλή συνέχεια!

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.