- Διαφήμιση -

Στην ανακοίνωση της απόκτησης του Νικόλα Παπουτσή (1.95μ, 90κ) προχώρησε η διοίκηση του ΓΣ Γαργαλιάνων επιβεβαιώνοντας το, προ ημερών, ρεπορτάζ του Sportsplus.gr. Ο 27χρονος Καλαματιανός αγωνίζεται στις θέσεις guard/forward και ξεκίνησε την μπασκετική του καριέρα στις ακαδημίες της Καλαμάτα ’80. Από την τρίτη θέση στο σχολικό πρωτάθλημα το 2013 μέχρι και την επιστροφή του στα Μεσσηνιακά παρκέ αγωνίστηκε κυρίως σε συλλόγους στην πρωτεύουσα. Από το 2014 μέχρι το 2017 βρισκόταν στον Απόλλων Αθηνών με τον οποίο πέτυχε την άνοδο από τη Γ’ στη Β’ εθνική. Την επόμενη σεζόν βρισκόταν στον Αργοναύτη Ραφήνας όπου και εκεί ανέβηκε από την Α ΕΣΚΑ στην Γ εθνική. Ύστερα αγωνίστηκε για μία σεζόν στον Άρη Νίκαιας (2018/19, Γ εθνική) πριν επιστρέψει στον Αργοναύτη Ραφήνας (2019-2021) όπου κι εκεί πανηγύρισε άνοδο από Γ’ στη Β’ εθνική. Η τελευταία του ομάδα ήταν ο Εθνικός Πειραιώς (2021-23, Β εθνική).

Ο ίδιος δήλωσε για τους φετινούς στόχους…

- Διαφήμιση -

«Ο βασικός στόχος της σεζόν είναι η παραμονή στην κατηγορία και να βρεθεί η ομάδα όσο ψηλότερα γίνεται έτσι ώστε να εδραιωθεί στις εθνικές κατηγορίες της ΕΟΚ. Φυσικά και θέλουμε ο κόσμος των Γαργαλιάνων να συνεχίσει να στηρίζει την ομάδα όπως πέρσι, όπου η ομάδα κατάφερε να πάρει την άνοδο αήττητη σε γεμάτη και ζωντανή έδρα.

Ευχαριστώ πολύ την διοίκηση του συλλόγου καθώς και τον προπονητή, Αντώνη Κούτρη για την εμπιστοσύνη και εύχομαι να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό με τη φανέλα των Γαργαλιάνων!»

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.