- Διαφήμιση -

Σε έναν απίστευτης ομορφιάς παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και στο τελευταίο λεπτό και κυρίως σε μια κατάμεστη Τέντα, το 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας νίκησε το 1ο ΓΕΛ Καλαμάτας με σκορ 53-51 και κατέκτησε το πρωτάθλημα για την τρέχουσα μαθητική περίοδο.

Ο Mvp του τελικού Βασίλης Μπαλόπουλος παίρνει το κύπελλο από τον δήμαρχο Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλο.

Το 4ο ΓΕΛ είχε συνέχεια το πάνω χέρι όμως περίπου 30” πριν την λήξη το 1ο ΓΕΛ πέρασε μπροστά με 51-50. Η ποιότητα και η ψυχραιμία του Βασίλη Μπαλόπουλου διαμόρφωσε το τελικό σκορ και έδωσε στο 4ο ΓΕΛ τον τίτλο. Ο νεαρός γκαρντ πέτυχε 34 πόντους με 4 τρίποντα και έκανε τα πάντα,ακομη κι όταν ο τραυματισμός του Χαντζή, που ήταν εξαιρετικός όσο αγωνίστηκε, έδειχνε να αλλάζει τις ισορροπίες.

- Διαφήμιση -
Οι ππρωταγωνιστές του τελικού, Παυλόπουλος και Μπαλόπουλος, αδερφικοί φίλοι και σπουδαίοι αθλητές

Λύσεις έδωσαν και οι Μαρλαντής, Χαντζής, Πλεματιάς, Μπεκυράς ενώ βοήθησαν αμυντικά οι υπόλοιποι.

Τα αδέρφια Παυλόπουλοι οι κορυφαίοι του 1ου Λυκείου, λύσεις και ο Ζερβάκης με τον Τσιλίκα.

4ο ΓΕΛ Καλαμάτας 53

1ο ΓΕΛ Καλαμάτας 51

8λεπτα 19-13, 34-27, 47-42, 53-51

Διαιτητές Τσιμπουρης, Ρίζος

4ο ΓΕΛ Καλαμάτας (Παπαθωμόπουλος) : Μαρλαντής 6, Τζοβάρας, Μπεκυράς 3(1), Μπαλόπουλος 34(4), Πολίτης, Τσακαλάκος Α, Πλεματιάς 4, Ρουντζούνης, Χαντζής 6, Μπίρος, Τσακαλάκος Στ, Γεωργουδιός, Σπυρόπουλος

1ο ΓΕΛ Καλαμάτας (Νϊκας) : Παυλόπουλος Θ 13(1), Ζερβάκης 6(2), Καραγιάννης, Τσιλίκας 8(1), Παναγόπουλος, Σκιάς, Παυλόπουλος Χ 22, Φαββατάς, Μήλας Χ 2, Λαλάκος, Πολυχρονόπουλος

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.