- Διαφήμιση -

Το 2ο εισιτήριο για τον τελικό του πρωταθλήματος μπάσκετ Λυκείων Μεσσηνίας, εκεί όπου είχε προκριθεί ήδη το 4ο ΓΕΛ Καλαμάτας, πήρε η ομάδα του 1ου Λυκείου Καλαμάτας η οποία επικράτησε του ΓΕΛ Κυπαρισσίας με σκορ 50-41.

Το ματς είχε όλα τα χαρακτηριστικά του ντέρμπι όμως ένα ξέσπασμα του ΓΕΛ Καλαμάτας- θεωρείται το φαβορί για τον τίτλο-στο 3ο οκταλεπτο, με μπροσταρηδες τους Ζερβάκη και Τσιλίκα, άνοιξε την διαφορά στο επίπεδο των 6-9 πόντων και ουσιαστικά έκρινε το παιχνίδι. Μαζί με τους προαναφερθέντες βοηθήσαν πολύ οι Παυλόπουλος Θοδωρής και Μπάμπης αλλά και ο Χρήστος Μήλας μολονότι έπαιξε με πρόβλημα τραυματισμού.

- Διαφήμιση -
Η οομάδα του ΓΕΛ Κυπαρισσίας

Από την ομάδα του ΓΕΛ Κυπαρισσίας ξεχώρισαν οι Γιαννόπουλος και Μιχόπουλος, με 19 και 14 πόντους αντίστοιχα, οι οποίοι όμως δεν είχαν “στηρίγματα” στο επιθετικό κομμάτι.

ΓΕΛ Κυπαρισσίας 41

1ο ΓΕΛ Καλαμάτας 50

Διαιτητές Ρίζος, Βούλγαρης

8λεπτα 13-13, 24-25, 32-41, 41-50

ΓΕΛ Κυπαρισσίας (Κατσιώλης) : Μητρόπουλος, Βασιλόπουλος, Τζώρτας 6(1), Σταμίρης, Μιχόπουλος 14(2), Φωτεινόπουλος 1, Κύζιλης 1, Καρκαλας, Γιαννόπουλος 19(1)

1ο ΓΕΛ Καλαμάτας (Νϊκας) : Θ. Παυλόπουλος 9(1), Ζερβάκης 11, Καραγιάννης, Φ. Μήλας 2, Τσιλίκας 9(2), Παναγόπουλος, Σκιάς, Χ. Παυλόπουλος 13(2), Φαββατάς, Χ. Μήλας 6, Λαλάκος.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.