- Διαφήμιση -

Τεράστια βαθμολογικής σημασίας νίκη για την Καλαμάτα 80 κόντρα στον νεανικό Προμηθέα 2014 του οποίου και επικράτησε, στην Τέντα, με σκορ 66-63.

Νίκη η οποία σημαίνει ότι το συγκρότημα του Αλέξη Κορογώνα εξασφαλίζει την 8η θέση της κανονικής περιόδου και αποκτά πλεονέκτημα έδρας κόντρα στην ομάδα της Πάτρας με την οποία θα τεθεί αντιμέτωπο στα play out (οι δύο ομάδες είναι ισόπαλες στο 1-1 στα μεταξύ τους παιχνίδια).

- Διαφήμιση -

Στο πρώτο μέρος η ομάδα της Καλαμάτας έδειχνε να πατά καλύτερα, έχοντας σε πολύ καλή κατάσταση τον Μπαλόπουλο, όμως οι φιλοξενουμενοι ήταν κοντά στο σκορ (19-16, 35-34 στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου).

Τα τρίποντα του Καλλιακουδα στην 3η περίοδο και τα λάθη των γηπεδούχων έφεραν τα πάνω κάτω και τον Προμηθέα να περνά μπροστά στο σκορ με 53-47. Η βελτίωση της άμυνας, το πάθος των παικτών και τα κρίσιμα καλάθια του Άρη Σκοπέτου αλλά και του Μπάμπη Παυλόπουλου άλλαξαν εκ νέου τα δεδομένα και χάρισαν το υπερπολυτιμο δίποντο στους “Λύκους”.

Καλαμάτα 80 (Κορογώνας) : Μπαλόπουλος 14(2), Χρονόπουλος 2, Καρούτας 2, Παυλόπουλος 9(2), Πετρόπουλος, Ανδριανόπουλος 5(1), Κομπότης, Σκοπέτος 20(2), Κατσαρέας 4, Βούλγαρης 10.

Προμηθέας (Χουντής) : Καλλιακούδας 14(3), Γοργότσης 7, Οικονομούδης 2, Γρύλλης 10(2), Βλάσσης 8, Βασιλείου 15(3), Πρέκας 1, Διαμαντίδης, Αδαμόπουλος 1, Καναβός 5(1).

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.