- Διαφήμιση -

Σπουδαία εκτός έδρας νίκη, με σκορ 87-62, επί του Πήγασου Αστρους, για την 21η αγωνιστική, πέτυχε η Καλαμάτα BC η οποία ανέβηκε στην 6η θέση της βαθμολογίας, μετά την ήττα του Γλαύκου στην Καισαριανή. Το συγκρότημα του Παύλου Νώντα χρειάζεται βέβαια τη νίκη επί της πρωτοπόρου Νηαρ Ηστ, στην Τέντα, την επόμενη Κυριακή, προκειμένου να τερματίσει στην 6η θέση και να πάρει το πλεονέκτημα έδρας στα play out.

Όσον αφορά το παιχνίδι, αυτό αποδείχθηκε εύκολο για τους μελανόλευκους. Μετά το 16-10 στα 7′ οι παίκτες του κ. Νώντα ανέβασαν στροφές και με το επιμέρους 0-15 πήραν το προβάδισμα το οποίο κράτησαν, εύκολα, μέχρι το τέλος. Μάλιστα, μετά το 45-64 στο 30′ ο τεχνικός του καλαματιανού σωματείου έδωσε χρόνο συμμετοχής σε Γκιγκαουρι, Πετρίδη και Κουράνο, με τον τελευταίο να πετυχαίνει μάλιστα τους πρώτους του πόντους στη Γ εθνική.

- Διαφήμιση -

Πήγασος (Γεννιάς, Κοψαυτης) : Μαντίκος 5, Ταβάνι 1, Μαραγκίδης, Κόκκορης 2, Κοψαυτης 24(6), Μαυρίας 5, Καρρας 2, Μεσσίνης 14, Γκιουρτζίδης 5, Σπυράκος 4, Πασολαρι

Καλαμάτα BC (Νώντας) : Πετρίδης, Μαργέλης 11(2), Οικονομίδης 11(1), Διαμαντόπουλος 14(2), Παπαντωνίου 7(1), Καραβάνας 10(1), Περρωτής 10, Κουράνος 3, Γκιγκαουρι 2, Μανωλακης 13, Μπάκας 6.

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.