- Διαφήμιση -

Τέλος στο νικηφόρο σερί, των εντός έδρας παιχνιδιών, της Καλαμάτα 80 έδωσε ο Γλαύκος/ Έσπερος Πατρών που επικράτησε δίκαια με σκορ 59-42, σε αναμέτρηση της 14ης αγωνιστικής της Γ εθνικής κατηγορίας.

Το συγκρότημα του Αλέξη Κορογώνα μπήκε δυνατά στο ματς και ηλεγχε το ρυθμό μέχρι το τέλος του πρώτου ημιχρόνου (20-11, 29-27) όμως “κατέρρευσε” στην επανάληψη και τελικά το πλήρωσε. Οι φιλοξενούμενοι προηγήθηκαν στο 21′, πάτησαν “γκάζι” στη συνέχεια και αύξησαν τη διαφορά με το πέρασμα του χρόνου. Η Καλαμάτα 80 πέτυχε μόλις 13 πόντους σε 20 λεπτά και λογικά γνώρισε την 2η εντός έδρας ήττα της. Η τριάδα των Αργυρόπουλου, Μπόγρη και Ροκανα έκανε την διαφορά για τους Αχαιούς ενώ λύσεις έδωσαν οι Χρονόπουλος και Βούλγαρης για τους καλαματιανούς.

- Διαφήμιση -

Καλαμάτα 80 (Κορογώνας) : Μπαλόπουλος 5(1), Χρονοπουλος 10, Αλεξανδρόπουλος, Παυλόπουλος 4, Μουργής 5, Ανδριανόπουλος 3, Κομπότης, Σκοπέτος 7, Αλοιμονος, Βούλγαρης 8.

Γλαύκος (Γκοργκόλης) : Σακελλαρόπουλος 3, Σερέτης, Θωμόπουλος 7(1), Σταθοπουλος, Ροκανάς 13(2), Πανόπουλος, Καραγγελης 5(1), Γκουντουβάς, Αργυρόπουλος 16, Μπογρης 11(1), Κρέμιτς 2

- Διαφήμιση -

Αφήστε μια απάντηση

Παρακαλώ εισάγετε το σχόλιό σας
Παρακαλώ εισάγετε το όνομά σας εδώ

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί το Akismet για να μειώσει τα ανεπιθύμητα σχόλια. Μάθετε πώς υφίστανται επεξεργασία τα δεδομένα των σχολίων σας.